Usturime si durere de burta
Buna seara!
De 4 zile am inceput sa am o usturime in zona genitala, inauntru, si durere de burta ca la menstruatie.
Am inceput sa-mi pun ovule Polygynax si sa iau eficef 1la 12 ore.
Sunt la al 3 lea ovul dar tot rau ma simt.in special seara. Peste 2 zile am programare la ginecolog, dara pana atunci nu stiu ce sa fac. Ce poate fi?
Dupa cate zile de folosit ovule incep sa simt o ameliorare?
Mentionez ca nu am scurgeri.
Va multumesc!
De 4 zile am inceput sa am o usturime in zona genitala, inauntru, si durere de burta ca la menstruatie.
Am inceput sa-mi pun ovule Polygynax si sa iau eficef 1la 12 ore.
Sunt la al 3 lea ovul dar tot rau ma simt.in special seara. Peste 2 zile am programare la ginecolog, dara pana atunci nu stiu ce sa fac. Ce poate fi?
Dupa cate zile de folosit ovule incep sa simt o ameliorare?
Mentionez ca nu am scurgeri.
Va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua,
Poate fi vorba de cistita si de aceea nu se amelioreaza. Este necesar un consult la medic.
O zi placuta!
Poate fi vorba de cistita si de aceea nu se amelioreaza. Este necesar un consult la medic.
O zi placuta!
Multumesc mult pt raspuns.
Inclin si eu sa cred ca e cistita. Am senzatia deasa de a urina, durerile abdominale se intensifica la frig si efort, uneori am intepaturi cand urinez si dupa 4 zile de luat eficef si ovule, nu simt nici o ameliorare.
E si perioada asta a sarbatorilor cand majoritatea medicilor sunt in concediu...off sper sa gasesc o rezolvare.
Va multumesc mult inca odata pt raspuns.
O seara buna sa aveti!!
Inclin si eu sa cred ca e cistita. Am senzatia deasa de a urina, durerile abdominale se intensifica la frig si efort, uneori am intepaturi cand urinez si dupa 4 zile de luat eficef si ovule, nu simt nici o ameliorare.
E si perioada asta a sarbatorilor cand majoritatea medicilor sunt in concediu...off sper sa gasesc o rezolvare.
Va multumesc mult inca odata pt raspuns.
O seara buna sa aveti!!
Pina ajungeti la medic, Uricol sau Urinal akut. Daca va iese infectie urinara in urma analizelor urinei medicul va va prescrie un antibiotic.
Alte subiecte recente din această secțiune: