usturime vaginala si la urinare(raspunde.ti va rog):((

14-09-2010
Verginia Maria
Nu este medic/terapeut
Verginia Maria
buna ziua!
dupa dezvirginare la 3 zile am avut iar act sexual si inainte cu o zi au inceput sa apara usturimi la urinare si o inflamatie si la penetrare m-a usturat. eram suficient de lubrifiata
va rog frumoas daca puteti sa-mi raspunde.ti
multumesc mult
2 comentarii
0
04-12-2010, ora 17:11
Leticia_n
Nu este medic/terapeut
Leticia_n
Virginia cand am facut dragoste prima data cu sotul meu eram virgina si m-a durut ingrozitor, nu voiam decat sa se termine mai repede durerea. Dupa aceea toata ziua m-a durut acolo jos, nici nu mai puteam sa ma aplec sau sa merg normal, dupa ce am facut dragoste am mers la dus si ma durea fff.tare simteam ca umflatura si intepaturi puternice si nici sa urinez nu puteam ca ma ustura si ma durea tare. Dupa 3 zile am incercat iar sa facem dragoste dar nu am putut sa suport durerea, ma durea inca tare asa ca am lasat-o pe alta data. E ceva normal sa te doara dupa ce ai facut-o prima data dar trebuie sa treaca putin timp ca sa treaca durerea.
0
04-12-2010, ora 22:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este vorba de o afectiune foarte frecventa: cistita deflorarii. De obicei cedeaza fara tratament in decurs de 2 saptamani, interval in care este bine sa va feriti de activitate sexuala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici