usturime vaginala si la urinare(raspunde.ti va rog):((

buna ziua!
dupa dezvirginare la 3 zile am avut iar act sexual si inainte cu o zi au inceput sa apara usturimi la urinare si o inflamatie si la penetrare m-a usturat. eram suficient de lubrifiata
va rog frumoas daca puteti sa-mi raspunde.ti
multumesc mult
dupa dezvirginare la 3 zile am avut iar act sexual si inainte cu o zi au inceput sa apara usturimi la urinare si o inflamatie si la penetrare m-a usturat. eram suficient de lubrifiata
va rog frumoas daca puteti sa-mi raspunde.ti
multumesc mult
2 comentarii

Virginia cand am facut dragoste prima data cu sotul meu eram virgina si m-a durut ingrozitor, nu voiam decat sa se termine mai repede durerea. Dupa aceea toata ziua m-a durut acolo jos, nici nu mai puteam sa ma aplec sau sa merg normal, dupa ce am facut dragoste am mers la dus si ma durea fff.tare simteam ca umflatura si intepaturi puternice si nici sa urinez nu puteam ca ma ustura si ma durea tare. Dupa 3 zile am incercat iar sa facem dragoste dar nu am putut sa suport durerea, ma durea inca tare asa ca am lasat-o pe alta data. E ceva normal sa te doara dupa ce ai facut-o prima data dar trebuie sa treaca putin timp ca sa treaca durerea.

Este vorba de o afectiune foarte frecventa: cistita deflorarii. De obicei cedeaza fara tratament in decurs de 2 saptamani, interval in care este bine sa va feriti de activitate sexuala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act