Usturime zona uretrei

16-04-2021
Giaji22
Nu este medic/terapeut
Giaji22
Bună seara, am o problema, de câteva luni bune am o usturime îngrozitoare in zona meatului urinar. Menționez ca mi-am făcut toate testele de sânge și urină plus cele pentru infecții vaginale și toate sunt negative, pe care le-am repetat dupa 3 săptămâni și rezultatul fiind același. Locuiesc în altă țară și nu se accepta deocamdată vizita la ginecolog din cauza la Covid. Vă rog frumos dacă ați mai întâmpinat asemenea problemă să mă ajutați. Am luat dupa recomandarea doctorului fără să mă vadă tratament pentru cistită si doar pe timpul administrării mi-a trecut usturimea. Am luat de asemenea si antibiotic numit nitrofurantoin si tot nu mi-a trecut. Nu știu cui să mă adresez aici doctorii nu mă ajută, îmi prescriu medicamentații fără sa ma controleze. De asemenea nu am nici un fel de miros sau scurgere sau altfel de durere, umflaturi, doar usturimea groaznica.
2 comentarii
0
17-04-2021, ora 07:49
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Probabil ai o aciditate f mare in uretra, cauta sa nu te mai speli cu sapun ori alte lotiuni in zona aceia, acestea si la barbati produce o mincarime, foloseate crema de galbenele.
0
31-05-2021, ora 20:17
monaluca
Nu este medic/terapeut
monaluca
Te rog să îmi spui dacă ti-ai rezolvat problema si mai ales cum. Mă confrunt cu simptome asemănătoare si nu găsesc tratamentul corespunzător. Medicii la care am fost mi-au tot prescris tratamente cu antibiotice si fără rezultat. Săptămâna viitoare am consult la urolog. Până acum am fost la trei medici ginecologi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.