usturimi groaznice la menstruatie.ajutor
acum am o problema si mai mare..am luat tratament cu metronidazlol si niste ovule si la o sapt dupa ce am terminat tratamentul mi-a venit menstruatia cu niste usturimi in grozitoare in prima zi si apoi la urinare care persistau.dar sunt groaznice ca niste arsuri, am plans de durere..am zis ca ma duc la urgente.O fi de kla acel trataement? ce sa iau sa nu mai ma usture? nu mai stiu ce sa fac.mentionez ca si pana sa iau acel tratament aveam usturimi dar nu asa mari...si nu la menstruatie..am mai mluat tt felul de medicamente prescrise de medici dar nu stiu ce sa am.. ce-mi recomandati sa fac? ce sa iau ca sa scap de acele usturimi? pur si simplu nu pot sa merg, ma apuca plansul de la ele, sunt groaznice.va rog parerea unui medic.
1 comentarii
Ovulele ti-au fost recomandate ca si tratement pt protectie, antibioticul poate provoca candidoza. Cu siguranta ca usturimea nu provine de la ovule. Trebuie sa mergi la un control ginecologic cat mai repede si sa ai la tine si o proba de urina ( prima de dimineata, mostra sterila luata de la farmacie). Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: