usturimi la urinare...

Va rog sa mi raspundeti, sa ma ajutati...
De aproape 3 luni am usturimi la urimare, la inceput m am gandit ca poate este o usoara raceala...dupa o perioada am inceput ca sa am dureri si de ovare, intr un sfarsit am ajuns la medic si am explicat ca am usturimi din ce in ce mai evoluate si arsuri inauntru partea stanga, de retinut numai partea stanga.Mi a dat antibiotit CEFALOXIN pt 5 zile si mi a zis ca este o infectie urinara.
Sunt aproape de ultimile pastide si sincera sa fiu este un pic mai bine insa durerea persta, credeti ca ma puteti ajuta ce sa iau ca sa ma refac, va rog mult ajutati ma.Va multumesc mult.
De aproape 3 luni am usturimi la urimare, la inceput m am gandit ca poate este o usoara raceala...dupa o perioada am inceput ca sa am dureri si de ovare, intr un sfarsit am ajuns la medic si am explicat ca am usturimi din ce in ce mai evoluate si arsuri inauntru partea stanga, de retinut numai partea stanga.Mi a dat antibiotit CEFALOXIN pt 5 zile si mi a zis ca este o infectie urinara.
Sunt aproape de ultimile pastide si sincera sa fiu este un pic mai bine insa durerea persta, credeti ca ma puteti ajuta ce sa iau ca sa ma refac, va rog mult ajutati ma.Va multumesc mult.
1 comentarii

ia si urinex ca e posibil sa ai nisip la rinichi, sau chiar piatra si asta ajuta sa elimini.bea si ceaiuru.se gaseste la market renostip, e 2 lei cutia.asta am patit-o si eu acum 3 luni.dar eu nu puteam nici sa ma misc ca ma durea si spatele si am rezolvat-o.urinex-ul e in farmacie.se iau 3 pe zi.dar nu uita ceaiul, ajuta f mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1senzatie de vezica plina si usturimi
- 5luna de miere cu... probleme
- 4usturimi groaznice la urinat de aproape 1 an de zile neintrerupt
- 12usturime la urinare
- 3usturime in timpul urinarii
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 13ma ustura cand urinez
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 9ph mare
- 7usturimi la urinare.. urina alba
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 1usturime la urinare dupa cezariana
- 1Usturime la urinat
- 0Probleme cu preputul
- 0Usturime ureter
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 0Simptome fara diagnostic
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: