usturimi si mancarimi vaginale
la intrarea in vaggin ma ustura si ma mananca si in plus am si o mica iritatie langa clitoris si ma ustura la urinare, voare din ce cauza?daca se poate ca sa primesc un raspuns la problema aceasta, multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 2arsuri genitale
- 2mancarime in zona genitala de vreo 2 zile
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 3am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii
- 0Usturime mancarime...stres
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 2mancarimi in zona genitala
- 1Problema Testicule
- 2Mancarimi la menstruatie
- 5Simt un disconfort in zona intima
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 1Usturime in zona intima
- 1Mancarimi genitale
- 1Bubita rosie pe penis
- 6Iritație in zona intimă, in urma unei Infecții urinare
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala