usturimi si mancarimi vaginale
la intrarea in vaggin ma ustura si ma mananca si in plus am si o mica iritatie langa clitoris si ma ustura la urinare, voare din ce cauza?daca se poate ca sa primesc un raspuns la problema aceasta, multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Va recomandam sa va mergeti la un consult ginecologic deoarece este destul de greu sa ne pronuntam si sa avem o o imagine clara asupra naturii problemelor dumneavoastra, preferabil ar fi sa respectati si conditiile de recoltare in cazul in care medicul o sa va recomade acest lucru: a) sa nu fi ti in perioada menstruatiei; b) sa nu va faceti spalaturi intravaginale inainte cu 48 ore; c) sa nu aveti contact sexual cu 24 ore inante.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 2probleme in zona genitala
- 4mancarimi in zona inghinala
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 4am si eu o problema...
- 3usturimi vaginale
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 0Usturime in zona intima
- 2Probleme genitale
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
- 4Coaja galbenă testicule
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala