usturimi vaginale

29-03-2010
azaleeya
Nu este medic/terapeut
azaleeya
buna ziua!
in luna februarie am fost la ginecolog pt papanicolau si am facut si o analiza pt secretie deoarece era foarte abundenta in ultima perioada (2-3 saptamani)
la secretie mi-a iesit candida, am luat tratament cu fluomizin (6 zile/2 pe zi) si in continuare viviflor (6 zile/2 pe zi) apoi mi-a venit menstruatia
dupa menstruatie am inceput sa simt niste usturimi care ma deranjeaza... secretia e normala
rezultatul la papanicolau a fost negativ, s-a vazut si acolo candida

ramane problema cu aceste usturimi care persista si dupa spalaturi cu ceai de musteel, pelin, galbenele,
ce as putea sa fac?
sa repet iar analiza de secretie? in afara de aceasta ce alte analize as mai putea face? poate e vb de alta infectie vaginala, sau alta afectiune
sau sa fac si analize la urina, poate e de acolo?
va multumesc
3 comentarii
0
29-03-2010, ora 21:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atat analizele cat si tratramentele nu va aduc nimic (bun). Puteti sa faceti mii de analize, tot aceleasi medicamente pimiti care nu vindeca si nu acu cum sa vindece nimic, ci va fac si mai rau. Situatii ca a dvoastra intra zilnic aici. Verificati. Daca vreti sa va vindecati trebuie sa apletati la o medicina care este in stare sa vindece cu remedii naturiste care trateaza cauza si nu simptomele si sa parasiti calea pe care ati luat-o pana acum. Mergeti la un medic homeopat cu experienta si inlocuiti tratamentele chimice cu cele homeopate.
Usturimea provine de la medicamentele luate iar candida nu este cauza bolii ci urmarea ei. Degeaba incercati sa eliminati candida in felul acesta.
0
30-03-2010, ora 09:38
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Puteţi să repetaţi analiza, şi să faceţi şi o urocultură ambele cu antibiogramă respectiv antifungigramă. De obicei candida se tratează greuţ, cam un an de zile trebuie să aveţi grijă că poate recidiva- o dată pe lună trebuie făcută profilaxie cu o doză de flucovim 150 mg- în general- mă rog un doctor, vă poate recomanda o schemă terapeutică care să prevină şi recidivele.
Şi trebuie avut grijă la dietă: fără făinoase, zahăr rafinat, lenjerie din bumbac, avut grijă la igienă- nu săpun normal ci geluri speciale- gen lactacyd- care reduce mult iritaţiile şi usturimea- mai ales post menstruaţie se pot agrava simptomele mai ales datorită scăderii nivelurilor calciu, magneziu din corp, foloseşte absorbante cu suprafaţă de bumbac de preferinţă.
0
30-03-2010, ora 10:32
azaleeya
Nu este medic/terapeut
azaleeya
multumesc mult de raspuns
lactacyd folosesc de vreo 2 luni incoace
cred ca voi face din nou analize de secretie si urocultura sa vad ce-o fi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.