utilizez milligest

30-11-2012
florentina alexa
Nu este medic/terapeut
florentina alexa
am uitat sa iau pastila de milligest. era ultima din cutie. au trecut si cele 12 ore si nu am luat. ce trebuie sa fac?
o las si incep alta cutie? nu imi dereglej organismul?
un raspuns urgent va rog
1 comentarii
0
05-12-2012, ora 14:29
tgabrielle
Nu este medic/terapeut
tgabrielle
Buna ziua, am o problema si nu imi da pace! Pe data de 21 noiembrie am fost internata de urgenta deoarece sangeram abundent de 6 zile. Dna doctor de garda mi-a pus diagnosticul de hemoragie uterina disfunctionala si mi-a spus sa iau AC Milligest. Pana in septembrie pe data de 28 am avut un ciclu regulat insa de atunci mi-a mai venit abia pe data de 15 noiembrie ( extrem de abundent pana la data internarii 21). Am uitat sa precizez, am 26 ani. Intrebarea mea este daca pot intrerupe AC Milligest dupa doar o folie deoarece am ramas cu durere ingrozitoare de sani si ma gandesc ca doamna doctor s-a grabit putin cu prescriptia respectiva. Eu stiu ca astfel de AC se prescriu pe baza mai multor criterii: inaltime, greutate, varsta, analize hormonale respectiv afectiuni prezente.
In asteptarea unui raspuns.
Zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul