va implor sa imi dati un raspuns!

31-01-2008
tatiana17
Nu este medic/terapeut
tatiana17
buna ziua!ma numesc tatiana si am 17 ani.Acum 2 saptamani m-am dus la doctor din cauza durerilor de burta care le am si in prezent zi de zi.Acesta m-a programat sa fac o ecografie, pe care am facut-o acum 2 zile.La ecografie mi-a iesit ca am chist la amandoua ovare, unul de 10 mm si celalalt de 23 mm.Medicul de familie m-a sfatuit sa merg la ginecolog ptr o ecografie mai amanuntita..dar mi-e foarte teama.Mi-am inceput viata sexuala alaturi de iubitul meu, iar ai mei nu stiu asta.Nu vreau sa le spun deoarece stiu ca va iesi urat.Mama deja a vorbit cu un medic ginecolog, la care trebuie sa ma duc peste cateva zile si imi este ffff frica.As vrea sa stiu daca LA ACEASTA ECOGRAFIE POATE AFLA DACA MAI SUNT SAU NU VIRGINA!VA IMPLOR RASPUNDETI-MI!intrebarea aceasta nu imi da pace.Credeti-ma ca nici numai pot dormi..imi este f teama de ceea ce va afla mama deoarece ea crede ca sunt virgina.CAT DE GRAV ESTE?m-am interesat si am citit mult in legatura cu chisturile.Toata lumea imi spune ca nu e nimic grav, k o treime din fete au aceasta problema in perioada asta, k va trece..iar o colega mi-a spus ca si ea a avut aceeasi problema, dar avea chisturile mult mai mari decat alea mele si s-a vindecat in 2 luni luand un tratament..mi-a mai spus k mama nu are cum sa afle daca mai sunt virgina de la aceasta ecografie.ASA ESTE???mama mi-a spus ca va intreba doctora si ca medic fiind isi va da seama la ecografie daca mai sunt virgina, fara sa ma consulte si inauntru.VA REPET..SUNT DISPERATA...MI-E TEAMA SA MERG LA GINECOLOG.VA IMPLOR SA IMI DATI UN RASPUNS...VA MULTUMESC F.MULT!
2 comentarii
0
31-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la o simpla ecografie nu se poate afla daca mai esti virgina!
Insa medicul ginecolog poate sa te intrebe si trebue sa fii pregatita moral si psihic.sa nu rosesti si sa nu te agiti.canr o sa vorbesti cu medicul in prezenta mamei!
Chisturile intradevar nu sunt o problema, se rezolva prin tratament!
Bafta!
0
01-02-2008, ora 00:00
ionella
Nu este medic/terapeut
ionella
stai linistita, la eografie nu are cum sa-si dea seama de faptul ca nu mai esti virgina! insa intr-adevar este posibil ca medicul sa te intrebe...incearca sa te pregatesti moral si fa tot posibilul sa-ti asumi responsabilitatea pt propriile tale decizii..pana la urma, si daca ai tai vor afla, vor fi nevoiti sa inteleaga ca ai dreptul la propria ta viata..acum cred ca cel mai important lucru este sa-ti rezolvi problema de sanatate! iti doresc bafta si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns