va rog ajutati-ma!!!

23-09-2009
diannna
Nu este medic/terapeut
diannna
buna ziua!am o nelamurire si va rog sa- mi raspundeti cat mai repede posibil.iau anticonceptionale de aproximativ 2 luni, prima luna a fost ok, dar din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi si am luat-o imediat a doua zi, chestia asta s-a intmplat de 2 ori, zilele astea am observat conform intregului tratament, am ramas cu o pastila in plus, se pare ca a treia oara, uitasem de pastila.este grava situatia cu toate ca n am avut contact sexual??ce e de facut?sa intrerup tratamentul?nu stiu ce sa fac si nu prea am pe cine sa intreb sa ma lamureasca sigur!!va rog sa ma ajutati!multumesc!
1 comentarii
0
01-10-2009, ora 17:33
lalica
Nu este medic/terapeut
lalica
draga Dianna, si eu cand luam anticonceptionale am uitat odata sa iau o pastiluta dar citeste prospectul si vezi daca uiti la ce interval poti sa o iei, dar fati din zi o ora fixa la care esti mereu acasa si sti ca trebuie sa iei pastiluta si asa nu o sa mai uiti!
Eu cand am unele nelamuriri mai intreb pe d/nul dr. care corespondeaza pe forum, MIHNEA DRAGOMIR!
SUCCES!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul