va rog ajutati-ma!!!
buna ziua!am o nelamurire si va rog sa- mi raspundeti cat mai repede posibil.iau anticonceptionale de aproximativ 2 luni, prima luna a fost ok, dar din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi si am luat-o imediat a doua zi, chestia asta s-a intmplat de 2 ori, zilele astea am observat conform intregului tratament, am ramas cu o pastila in plus, se pare ca a treia oara, uitasem de pastila.este grava situatia cu toate ca n am avut contact sexual??ce e de facut?sa intrerup tratamentul?nu stiu ce sa fac si nu prea am pe cine sa intreb sa ma lamureasca sigur!!va rog sa ma ajutati!multumesc!
1 comentarii
draga Dianna, si eu cand luam anticonceptionale am uitat odata sa iau o pastiluta dar citeste prospectul si vezi daca uiti la ce interval poti sa o iei, dar fati din zi o ora fixa la care esti mereu acasa si sti ca trebuie sa iei pastiluta si asa nu o sa mai uiti!
Eu cand am unele nelamuriri mai intreb pe d/nul dr. care corespondeaza pe forum, MIHNEA DRAGOMIR!
SUCCES!
Eu cand am unele nelamuriri mai intreb pe d/nul dr. care corespondeaza pe forum, MIHNEA DRAGOMIR!
SUCCES!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon