Va rog ajutați mă cu un sfat... durere in partea dreapta, greață de la stomac și diaree

27-09-2021
Suparat 25
Nu este medic/terapeut
Suparat 25
Am avut probleme cu stomacul
Balonări, dureri stânga dreapta jos sub coaste, scaun dereglat, greață.Am făcut analize sânge coprocultura urină și ecografie abdominala.
Am fost la medicul de familie mi-a dat fel și fel de pastile fara nici un efect.Nu am carnet de sănătate deci am cheltuit mulți bani și Dupa 4 luni abia am reușit să ajung la un gastro să-mi spună că am intestin iritabil.
Mi-a dat un tratament de o lună și l-am urmărit.
Cât am luat acest tratament mi-am mai revenit destul de mult pot să spun că chiar scăpasem de toate simptomele care le aveam.
După puțin timp după ce am terminat tratamentul Scaunul iarăși sa dereglat total.Am zis sa mai las poate imi revin dar nimic.
A trecut ceva vreme ca sa ajung In momentul acesta unde am 3 zile de când imi este extrem de rau mă simt amețit și obosit rău de tot îmi este greață și scaunul la fel tot rău.
Am o durere in partea dreapta sub coasta de câteva zile dar Aseară am avut durere mare care ma ținut destul de mult și simțeam mici înțepături.
Am simțit și în partea stângă ceva dar nu foarte tare.
Când mă aplec imi vine o greață de la stomac și câteodată cand bag ceva în gură îmi vine greață cu o senzație că trebuie să merg la baie...o senzație de diaree.
Azi ma simt foarte foarte rău Va rog sunt speriat nustiu ce sa fac nu am carnet de sănătate și nici multi bani că să cheltui aiurea pe pastile și medici care nu mă pot ajuta.
Mulțumesc.
6 comentarii
0
08-10-2021, ora 23:53
adriananencu
Nu este medic/terapeut
adriananencu
Buna! Ma confrunt cu acceasi problema! Oare ai gasit vre-o rezolvare? Sau ai aflat cauza?
Multumesc
0
04-02-2022, ora 02:37
Catalin0000
Nu este medic/terapeut
Catalin0000
Si eu ma confrut cu aceasi problema, am cheltuit peste 100 de milioane, RMN coloana, RMN abdominal, anlize de sange, ecografii cred ca peste 10, radiografii pulmonare vreo 3, endoscopie, si toate bune, mi sa pus diagnostic SII.adica colon iritabil, am cumparat cred ca o farmacie intreaga, apropo donez medicamente , dar am niste dureri in partea dreapta si radiaza pana in capul pieptului de zici ca mor, stare de oboseala, dureri de cap, chiar nu stiu incotro sa o mai iau, maine am programare la un psiholog gastro, apropo mai simt si in mna dreapta la degete asa ca niste intepaturi, am slabit si vreo 4 kg, asta e de bine cred ca de la stres, si frica de a manca, Are cineva ideie ce sa mai fac unde sa merg, cunoasteti vriun medic mai ok
0
20-04-2022, ora 16:29
Miry86
Nu este medic/terapeut
Miry86
Buna, cum te mai simti? Ai aflat ceva? Acelasi simptome le am si eu
0
21-04-2022, ora 21:59
Luc.
Nu este medic/terapeut
Luc.
Bună! În speranța că vă pot ajuta, am să vă spun prin ce am trecut eu.
Am fost diagnosticată acum vreo 3-4 ani cu colon iritabil. Multe alimente nu le tolerez. Printre care fructele, dulciuri, sare, acru, miere, etc. În luna ianuarie am avut covid, și ca să scap mai repede, am băut multe ceaiuri cu miere și lămâie, deși știam că mierea mă baloneaza, și altele. Aveam o apăsare în partea dreapta, cu greață, balonare, aerofagie, diaree, senzație de leșin. Nu am mancat mai nimic. Când am terminat cu covidul, n-am mai băut ceai ( mierea) și după un timp mi-am mai revenit. Dar intr-o zi am avut poftă de dulce și am mâncat miere... toate simptomele s-au întors, înzecit... atunci, am cautat pe net, sa văd ce rău poate face mierea, și astfel am aflat despre intoleranta la fructoza... toate simptomele se potriveau, lipsa unei enzime care sa digere fructoza face ca în ficat sa se acumuleze toxine, acestea dau acele simptome, de apăsare, greață, diaree, amețeală, etc... simptome care persista încă 4-6 săptămâni după eliminarea completa a fructozei din alimentație...
Acum, cautam sa vad ce as putea manca...
Sper sa va ajute experiența mea, multă sănătate vă doresc!
0
02-05-2023, ora 13:50
gal ille
Nu este medic/terapeut
gal ille
Bună ziua
Am același sintome, iau și antidepresive coaxil și anxiar dar doctorul psihiatru zice ca nu sunt așa invazive nu știu ce să mai cred, acum să văd la doctor intern mi-am făcut programare pe joi va țin la curent.
Sănătate la toată lumea
0
15-07-2023, ora 17:19
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Daca v-ati simtit bine cu tratamentul anterior, si nu mai puteti merge pentru evaluari suplimentare, cel mai bine ar fi sa reluati acelasi tratament pentru o mai lunga perioada
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratament colon iritabil
  •