Va rog ajutati-ma! rezultate analize
Prietenul meu are 24 ani si a mers la medic pt ca il duress umarul credea ca este de la reumatism in 3 luni a slabit 10 kg de la medicul de familie ia dat sa isi faca analizele de ficat pt ca tatal lui are hepatita b si ciroza face tratament la prietenul meu iau iesit transinazele la primu set de analize400 si tgp putin marit iar tgo normal la fel si bilirubina la al 2 lea set transaminazele aproape 800 si tgp ia Mai scazut ia facut ecografie la abdomen si ia gasit ceva noduli mici si ficatul putin marit la alte organe nu iau gasit nimic iau facut si endoscopie si nu are nimic va rog datimi un raspuns multumesc
2 comentarii
ficatul este un organ care se regenereaza asadar daca rez. de hepatita sunt pozitive, recomand ;
-150 g suc de sfecla rosie zilnic dimineata pe stomacul gol
- ulei de Armurariu presat la rece 2 linguri dimin si 2 seara ( tot pe stomacul gol)- la 30 min dupa sucul de sfecla rosie - dupa alte 30 minute se poate manca conform planului dat de doctorul curant
La noi avand un caz in familie dupa 30 zile transaminazele de la 275 si 263 au coborat la 21 -23 si asa au ramas evident pastrand si dozele de mai sus.sanatate
-150 g suc de sfecla rosie zilnic dimineata pe stomacul gol
- ulei de Armurariu presat la rece 2 linguri dimin si 2 seara ( tot pe stomacul gol)- la 30 min dupa sucul de sfecla rosie - dupa alte 30 minute se poate manca conform planului dat de doctorul curant
La noi avand un caz in familie dupa 30 zile transaminazele de la 275 si 263 au coborat la 21 -23 si asa au ramas evident pastrand si dozele de mai sus.sanatate
Unei prietene medicul i-a recomandat printre alte produse si unul natural care contine si Armurariu, Total clense liver. L-a gasit in Sensiblu, dar probabil sa se gaseasca si in plafare. Sanatate!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial