Va rog Ajutor, cred ca am ulcer

28-08-2010
alexandru214
Nu este medic/terapeut
alexandru214
Am 17 ani, si cam acum 2-3 zile noaptea la 12 am mancat 2 pesti cu mujdei de usturoi, imediat dupa 30 minute am dat in diaree si tot odata am vomitat, am vomitat toata mancarea, dupa a inceput sa ma doara si burta si in continuare faceam diaree zama.Atunci m-am decis sa plec la farmacie in plina noapte, am cerut la farmacista pastile pentru oprirea diariei, mi-a dat imodium, imediat mi-a oprit diaria si m-a blocat, in schimb imediat ma luat durerile de stomac ingrozitor.Dupaia pe zii am mai vomitat de cateva ori, insa am luat nospa si omeprazol 20mg si mi-a trecut de dureri si greturi.Deci pe la 5 seara am vomitat pentru ultima data, si tot atunci imi trecuse de durerile de burta.Dupaia la 1:30 noaptea m-am culcat fara nicio problema, ca peste 3-4 ore adica pe la 4-5 sa ma scol cu dureri cumplite de stomac si putin in zona rinichilor, atunci am decis sa mai i-au inca o pastila nospa, dupa ce am luat nospa mi-a trecut ca cu mana, si m-am culcat la 6, la 9:30 m-am sculat din nou cu dureri cumplite la stomac...atunci am decis sa i-au un omeprazol care intr-o ora mi-a calmat durerea de stomac.Dupaia nu mai ma durut deloc pe tot parcursul zilei, si deci ajung la ora 1 noaptea, ma culc, dar la 4 tot ca in noaptea trecuta ma scol cu durerii ingrozitoare de stomac, am luat din nou nospa, ma calmat, si dupa 15 minute m-am culcat, ca din nou la ora 7 dimineata durerile sa ma scooale din somn.Atunci m-am decis sa i-au din nou omeprazol, care ma calmat si am putut sa dorm pana la ora 10.Si acum de cand am luat acest omeprazol m-a calmat, insa si ieri dimineata am luat omebrazol si tot asa m-a calmat pe tot restul zilei, insa dupa ce m-am culcat ma luat din nou durerile de stomac.
Mentionez ca nu am facut febra niciodata, si ca nu mai sunt ametit si nici stari de voma numai am de 2 zile, decat ca, cand ma culc noaptea...dupa 3 ore ma ia durerile de stomac.
Si de mentionat mai este ca noaptea dupa ce ma culc durerile ma i-au din 5 in 5 minute si tin maxim 15 secunde.
Deci va rog din toata inima ajutati-ma sunt disperat, multumesc mult va doresc sanatate dumneavoastra si famililor dumneavoastra.
1 comentarii
0
28-08-2010, ora 21:16
Focsa
Nu este medic/terapeut
Focsa
Mergi la gastroenterologie. Cred ca ai facut si o indigestie.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici