dermatita atopica la bebelus 11 luni

15-12-2011
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Buna ziua! am un baiatel de 11 luni in ruma cu 6 luni a fost diag.cu dermatita atopica mi-sa dat advan milk insa fara succes, mi-sa dat tr la alergologie acolo i-am facut niste analize de sange niste tst de alergie care au iesit bune mi-a zis doamna dr.sa-i dau cu crema emolium mentionez ca bebelusu avea pete rosii si brobonele pe umeri si ceafa......am vazut ca acea crema ii face rau si am intrerupt-o, acu medicul de familie mi-a dat o crema eliden i-am dat cu ea 2 zile si am vazut ca roseata ii trecuse insa brobonelele nu. mi-a dat tr la dermatologie acolo mi-a zis ca nu e vorba de nici o dermatita ar fii predispus sa o faca dar inca nu o are este doar o iritatie mi-a dat gel si crema atoderm am incercat si cu aceste cosmetice, insa degeaba ba mai rau petele s-au intins pe piept manute si gat, azi am vazut o mica pata si la spranceana care are multe brobonele in juru ei, cred ca pe bebe il si mananca ca se scarpina si e suparat. va rog dinsuflet sa-mi raspunde-ti ce e de facut!!!!
3 comentarii
0
19-01-2012, ora 21:25
marilaur
Nu este medic/terapeut
marilaur
eu zic ca ar trebui sa schimbi detergentul de rufe.si eu am patit la fel cand baietelul meu avea 6 saptamani.sanatate multa
0
19-01-2012, ora 21:27
marilaur
Nu este medic/terapeut
marilaur
ai putea sa mai incerci cu un gel cu galbenele este foarte indicat
0
27-01-2012, ora 22:50
alinalac
Nu este medic/terapeut
alinalac
Fata mea cea mare la varsta de 3 luni a avut acelasi diagnostic si am umblat cu ea la o multime de dr dermatologi. Cel din urma mi-a dat si tratamentul care a vindecat-o si anume crema Locoid Lipocream 0, 1 % care se da numai pe zona cu bubitele si de asemenea incearca sa ii schimbi detergentul, eu am folosit de atunci si in prezent detergentul de la emuway care te tine 1 an si ceva. Multa sanatate puiului tau.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul