dermatita atopica la bebelus 11 luni
Buna ziua! am un baiatel de 11 luni in ruma cu 6 luni a fost diag.cu dermatita atopica mi-sa dat advan milk insa fara succes, mi-sa dat tr la alergologie acolo i-am facut niste analize de sange niste tst de alergie care au iesit bune mi-a zis doamna dr.sa-i dau cu crema emolium mentionez ca bebelusu avea pete rosii si brobonele pe umeri si ceafa......am vazut ca acea crema ii face rau si am intrerupt-o, acu medicul de familie mi-a dat o crema eliden i-am dat cu ea 2 zile si am vazut ca roseata ii trecuse insa brobonelele nu. mi-a dat tr la dermatologie acolo mi-a zis ca nu e vorba de nici o dermatita ar fii predispus sa o faca dar inca nu o are este doar o iritatie mi-a dat gel si crema atoderm am incercat si cu aceste cosmetice, insa degeaba ba mai rau petele s-au intins pe piept manute si gat, azi am vazut o mica pata si la spranceana care are multe brobonele in juru ei, cred ca pe bebe il si mananca ca se scarpina si e suparat. va rog dinsuflet sa-mi raspunde-ti ce e de facut!!!!
3 comentarii
eu zic ca ar trebui sa schimbi detergentul de rufe.si eu am patit la fel cand baietelul meu avea 6 saptamani.sanatate multa
ai putea sa mai incerci cu un gel cu galbenele este foarte indicat
Fata mea cea mare la varsta de 3 luni a avut acelasi diagnostic si am umblat cu ea la o multime de dr dermatologi. Cel din urma mi-a dat si tratamentul care a vindecat-o si anume crema Locoid Lipocream 0, 1 % care se da numai pe zona cu bubitele si de asemenea incearca sa ii schimbi detergentul, eu am folosit de atunci si in prezent detergentul de la emuway care te tine 1 an si ceva. Multa sanatate puiului tau.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Întârziere în vorbire/Autism?
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta