va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat pentru ca sunt dezorientat complet
In urma cu trei ani am facut ultima operatie de pneumotorax de la care mi se trag sigur atacul de panica si depresia, tristetea, lenea etc. Eram o persoana foarte activa, ma luptam cu morile de vant daca era nevoie, nu suportam nedreptatea si voiam sa fac numai bine numai cu gandul la Dumnezeu. Acum traiesc din amintiri de cand ma trezesc mintea umbla aiurea, ma ridic cu greu din pat si am o viata sedentara. Dupa operatie am luat cca 2 ani si jum. seroxat si anxiar, la care am renuntat in urma cu 3 luni bineinteles reducand doza treptat pe parcursul a 6 luni. In urma cu 2 luni am sustinut un examen pt a-mi pastra postul pe care l-am trecut cu brio, care insa m-a marcat foarte mult si mi-au revenit vechile simptome parca mai dese si mai puternice. De o saptamana fac atac de panica in fiecare zi, sunt foarte trist si fara vlaga, nu am chef de nimic practic. Am fost acum o saptamana la psihiatru si mi-a prescris : seroxat-1/zi dimineata, anxiar 3/zi, doxepin 1/pranz si orfiril 1+1/ pranz si seara. Citind prospectele m-am ingrozit mai ales la orfiril si mi-am zis ca trec peste ele cu sedativ pc insa nici o schimbare. Nu stiu ce sa mai fac si va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat pentru ca sunt dezorientat complet. Multumesc mult si DOAMNE AJUTA!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica