Va rog frumos sa ma ajutati:( cand incerc sa ma dezvirginez cu ea nu merge
Am mare nevoie de ajutor...cand ma excita prietena mea sunt toate bune si frumoase..dar cand incerc sa introduc penisul acesta se culca la loc...ajutati-ma va rog frumos ca nu stiu ce sa fac..si mi-e foarte frica sa nu o dezamagesc pentru ca tin foarte mult la ea..e vreo problema medicala sau ce sa fac? ajutati ma va rog
Si in afara de asta mi-e rusine sa spun dar sunt virgin si cand incerc sa ma dezvirginez cu ea nu merge..nu vrea ata aia sa se rupa ce sa fac?
Si in afara de asta mi-e rusine sa spun dar sunt virgin si cand incerc sa ma dezvirginez cu ea nu merge..nu vrea ata aia sa se rupa ce sa fac?
1 comentarii
Daca ai sa intrebi prieteni mai mari ca varsta sau pe cei mai cu vechime in relatii de cuplu, au sa-ti spuna toti cam ceea ce-ti spun si eu, si anume ca baietii obisnuiesc sa se initieze intr-ale sexului cu partenere mai mari si/ sau mai experimentate, nu se prezinta fara a sti mai nimic in fata fetei/ femeii pe care-o iubesc. Se va rezolva problema de la sine dar cu rabdare si din partea ta si din partea ei.Nu e o problema medicala ci psihica ; incearca sa fii mai degajat, mai relaxat.Primele relatii vor fi un dezastru, mai mult stress decat placere, dar mai apoi te vei dezinhiba.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 32 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act