va rog ma puteti ajuta? toxocara cann, giardia

12-09-2008
aimee76
Nu este medic/terapeut
aimee76
sunt diagnosticata cu toxocara cann, giardia.am si o fetita de 3 ani.facem tratament eu si sotul[care nu a avut sintome, de nici un fel]cu extazol, hemiflores, lamlia[homeopat], fetita ia;c carbonica, lamblia, giadinocid]nu suntem lipsiti nici de h.pilorii.vom reusi sa scapam?sunt ingrozita de toxocara, tenul e plin de acnee, noaptea ma mananca talpile, ma dor gambele ingrozitor si acum.exista un remediu daca scapam sa nu ne mai imbolavim, ma gandesc ca fetita va incepe caminul si iar se va contamina, in bacau apa, este un focar, chiar daca n o consumam, este inevitabil sa te feresti, de giaria, , noi am facut tratament si cu zentel, iar eu am luat toate histaminicele posibile imi venea sa rup pielea mai ales noaptea, si plina de bube pe picioare, ma scarpinam pana dadea sangele, luam ori claritin, x izal picaturi, aerius, peritol, si mai dormeam asa.nu stiu daca este normal sa facem si o dezintoxifiere, , va rog mult e binevenit orce sfat, am vrut sa merg la colentina sa ma internez eu cu fetita, dar astept sa vad ce efect va avea extazolul., va rog, sa va ajute d zeu pe toti,
1 comentarii
0
12-09-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Informatiile pe care vi le dau va ajuta sa stiti despre ce este vorba!! Tratamentele adecvate se fac numai sub supraveghere medicala si nu la sfaturile unuia sau altuia. Familia este infectata cu 2 paraziti unul Giardia lamblia si al doilea Toxocara canis.Toxocaroza este o boala parazitara ce apare in urma infectarii cu larve de paraziti de la caini si pisici..Ptr. tratamentul ei, vi s-a recomandat Eskazole.Tratamentul fiind mai putin eficace in cazul ac. parazitoze, bolnavii sunt de cele mai multe ori supravegheati cu regularitate timp de 2 ani sau mai multi si supusi unor examinari(controlul ochilor, numaratoare de globule etc.)Tratamentul se face in spital. Parazitul toxocarozei ajunge intai in intestinul subtire al omului si apoi migreaza in ficat, plamani sau in ochii omului, sau uneori in creier unde poate trai intre 18 luni si 2 ani. Parazitul produce febra, oboseala, urticarie, diaree, dureri difuze ficatul se mareste in volum.Giardioza sau lambliaza este tot o bola parazitara care apare din cauza consumului de apa si alimente infectate cu Giardia lamblia precum si din cauza mainilor murdare.Giardioza acuta se vindeca de obicei fara tratament deoarece parazitul se elimina prin fecale. Totusi tratamentul cu medicamente ajuta sa inlature rapid simptomele si impiedica propagarea infectiei.
Adaugă un comentariu / răspuns