va rog mult sa imi spuneti
buna ziua, va rog frumos sa imi spuneticat mar cost o operatie pt miopie forte, mentionez ca am -10os si -11od.va multumesc
3 comentarii
Buna dimineata! Pana la o valoare a miopiei de -12 dioptrii, daca grosimea corneei permite( se face pahimetrie ; dupa interventie, trebuie sa ramana o cornee reziduala cu o grosime de cel putin 250 de microni), corectia chirurgicala se poate face prin Lasik; o astfel de interventie ar trebui sa coste in jur de 500 euro pentru un ochi; daca grosimea corneei este mica, atunci ar fi bine sa se opteze pentru un implant de lentila intraoculara de camera posterioara sau anterioara ; costul interventiei depinde de calitatea cristalinului ; numai bine
Va multumesc din suflet pt raspuns, auzisem k ma-r costa in jur de 10500 RONsi ceva de miloane.era o suma mult prea mare pt mine.multumesc mult
buna ziua!am un nepotel de aproape 3 anisori.de la nastere are niste pete maronii pe globul ocular.dr care l-a consultat nu a dat un raspun concret...despre ce ar putea fi vorba?va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața