va rog mult sa imi spuneti

27-01-2010
marrry88
Nu este medic/terapeut
marrry88
buna ziua, va rog frumos sa imi spuneticat mar cost o operatie pt miopie forte, mentionez ca am -10os si -11od.va multumesc
3 comentarii
0
30-01-2010, ora 11:39
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Pana la o valoare a miopiei de -12 dioptrii, daca grosimea corneei permite( se face pahimetrie ; dupa interventie, trebuie sa ramana o cornee reziduala cu o grosime de cel putin 250 de microni), corectia chirurgicala se poate face prin Lasik; o astfel de interventie ar trebui sa coste in jur de 500 euro pentru un ochi; daca grosimea corneei este mica, atunci ar fi bine sa se opteze pentru un implant de lentila intraoculara de camera posterioara sau anterioara ; costul interventiei depinde de calitatea cristalinului ; numai bine
0
16-02-2010, ora 20:32
marrry88
Nu este medic/terapeut
marrry88
Va multumesc din suflet pt raspuns, auzisem k ma-r costa in jur de 10500 RONsi ceva de miloane.era o suma mult prea mare pt mine.multumesc mult
0
05-03-2010, ora 17:33
puiuraluca
Nu este medic/terapeut
puiuraluca
buna ziua!am un nepotel de aproape 3 anisori.de la nastere are niste pete maronii pe globul ocular.dr care l-a consultat nu a dat un raspun concret...despre ce ar putea fi vorba?va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns