VA ROG MULT UN SFAT--Cytomegalovirus IgM pozitiv

20-08-2008
lumi_22
Nu este medic/terapeut
lumi_22
la 5 saptamani de sarcina rezultatul analizelor indica Cytomegalovirus IgM 1.452 ( valoarea de referinta Pozitiv>=0.5).
Acum am 12 saptamani de sarcina si rezultatul este Cytomegalovirus IgM 1.135 ( valoarea de referinta Pozitiv>=0.5), iar testul de aviditate IgG anti CMV indica -primo infectie foarte probabil mai veche de 3 luni.
VA ROG MULT...NU STIU CE SA FAC
doctorul mi-a indicat sa astept pana la 16 saptamani sa mai fac un test sa vedem daca fatul a fost afectat...am inteles ca acum pot face chiuretaj...dar si la 16 saptamani pot face avort. Nu inteleg diferenta.nu am mai facut asa ceva si imi doresc emorm un copil.dar nu vreau sa risc
2 comentarii
0
01-09-2008, ora 00:00
elgreco
Nu este medic/terapeut
elgreco
Sal.Tatal meu e doctor si mia spus c in caz de citomegalovrus femeia poate avea avort spontan.tre sa urmezi un curs de lecuire si in timpul sarcinii, daca nu e afectat fatul,
poate e mai bine sa te consulti cu mai multi doctori nu numai cu unul
0
01-09-2008, ora 00:00
elgreco
Nu este medic/terapeut
elgreco
Sal.Tatal meu e doctor si mia spus c in caz de citomegalovrus femeia poate avea avort spontan.tre sa urmezi un curs de lecuire si in timpul sarcinii, daca nu e afectat fatul,
poate e mai bine sa te consulti cu mai multi doctori nu numai cu unul
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul