va rog raspundeti'mi!

04-02-2011
mirelan
Nu este medic/terapeut
mirelan
Doctorul ginecolog mi'a prescris diane 35 drept anticonceptionale. Am citit insa pe internet ca nu sunt asa de bune drept anticonceptionale, ci de fapt ar avea alta utilizare. Doresc sa precizez ca am suferit si o intrerupere de sarcina. Sa le iau sau sa consult alta parere?
2 comentarii
0
05-02-2011, ora 10:33
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Indicatia medicului, in urma unui consult si a unui rationament medical, prevaleaza asupra informatiilor citite pe internet, la care este de presupus ca are acces si doctorul dv. Pana la urma, e o problema de incredere in medicul dv. Daca nu aveti incredere, schimbati-l, dar e bine sa aveti mereu unul singur. Aici, se aplica una din legile lui Murphy: "Cine are un ceas, stie mereu ce ora este. Cine are doua ceasuri, nu este niciodata sigur."
0
05-02-2011, ora 10:36
mirelan
Nu este medic/terapeut
mirelan
multumesc. cred ca o sa ii ofer incredere, pana acum nu m'a dezamagit!

multumesc de raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul