Va rog sa imi raspundeti!

21-11-2009
cristinaBZ
Nu este medic/terapeut
cristinaBZ
As vrea sa stiu daca trebuie neaparat sa consult un ginecolog pentru a lua anticonceptionale si daca da ce cuprinde aceast consult. Multumesc! Sper sa nu ocoliti intrebarea mea, va rog din suflet.
1 comentarii
0
21-11-2009, ora 18:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Consilierea unei persoane care apeleaza pentru prima data la metodele contraceptive este foarte importanta.Ajuta la luarea deciziei privitoare la utilizarea metodei.Discutia este confidentiala, va fi o scurta intrevedere cu medicul, timp in care ti se vor pune cateva intrebari, vei fi informata despre alternativele disponibile, vei fi ajutata sa iei o decizie in cunostinta de cauza, iti va fi explicat in detaliu modul de utilizare a metodei alese si se vor stabili eventuale reveniri pentru control si/sau aprovizionare. Nu-ti fa griji ca nu se intampla nimic, ginecologul va face, daca este cazul si o consultatie pe masa ginecologica si/sau o ecografie/analize, dar numai daca se considera necesar.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul