Va rog sa imi raspundeti!!!
Am o mare problema si cu parintii nu pot vorbi, desi mi.as dorii din tot sufletul sa vorbesc macar cu mama despre problemele astea... Deci, mi.a venit menstruatia(tin sa mentionez k nu e regulata) luna asta in data de 14, in data de 17 am facut sex cu prietenul meu neprotejat si bineinteles a ejaculat inauntru, am mai facut asta si nu s.a intamplat nimic pana ak dar problema e ca s.a oprit menstruatia pt 3 zile dupa care a inceput iar...mentionez ca nu facusem sex de 4 luni de zile! E posibil sa fi ramas insarcinata? Si care e cauza celei de.a doua menstruatie? Prima menstruatie a fost o scurgere usoara fara dureri prea mari, insa a doua e mult mai abundenta, inca mai sunt la menstruatie dar e aproape pe terminate...Dupa cat timp as putea sa fac un test de sarcina ca sa imi arete sigur daca sunt sau nu insarcinata? Va rog un raspuns macar! Multumesc
2 comentarii
Daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinata. In schimb, daca mai continui asa, cu contactele sexuale neprotejate se poate intampla oricand.
Cati ani ai?
Cati ani ai?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act