Va rog sa imi raspundeti!!!

25-06-2012
Scorpion90
Nu este medic/terapeut
Scorpion90
Am o mare problema si cu parintii nu pot vorbi, desi mi.as dorii din tot sufletul sa vorbesc macar cu mama despre problemele astea... Deci, mi.a venit menstruatia(tin sa mentionez k nu e regulata) luna asta in data de 14, in data de 17 am facut sex cu prietenul meu neprotejat si bineinteles a ejaculat inauntru, am mai facut asta si nu s.a intamplat nimic pana ak dar problema e ca s.a oprit menstruatia pt 3 zile dupa care a inceput iar...mentionez ca nu facusem sex de 4 luni de zile! E posibil sa fi ramas insarcinata? Si care e cauza celei de.a doua menstruatie? Prima menstruatie a fost o scurgere usoara fara dureri prea mari, insa a doua e mult mai abundenta, inca mai sunt la menstruatie dar e aproape pe terminate...Dupa cat timp as putea sa fac un test de sarcina ca sa imi arete sigur daca sunt sau nu insarcinata? Va rog un raspuns macar! Multumesc
2 comentarii
0
25-06-2012, ora 08:09
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinata. In schimb, daca mai continui asa, cu contactele sexuale neprotejate se poate intampla oricand.

Cati ani ai?
0
26-06-2012, ora 00:12
Scorpion90
Nu este medic/terapeut
Scorpion90
Am 20 de ani...
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici