va rog sa ma ajutati!

21-06-2008
radu cristina
Nu este medic/terapeut
radu cristina
Am un baiat de 21 de ani, student. Acum doua saptamani a acuzat dureri de cap. Am fost la spitalul universitar si d-na doctor neurolog ne-a linistit spunandu-ne ca migrena poate fi de la stres, vedere, etc. I-a facut o electroencefalograma si ne-a spus din nou ca nu are nimic. I-a dat tratament aului si clorzoxazona. In saptamana urmatoare durerile au continuat si ne-am hotarat sa facem un RMN cranian. Astazi am fost la Constanta la Euromedic si i-a facut RMN. In urma investigatie d-na doctor RMN ne-a spus ca are o formatiune chistica temporala profunda dreapa 17/18 mm, ca e posibil sa o aiba din nastere si sa consultam din nou un neurolog. Mentionez ca intre timp i-am facut si un consult oftalmic si nu are nimic. Diagnosticul de azi m-a speriat, desi d-na doctor a spus ca nu e nimic grav.Va rog sa ma ajutati, sa imi dati mai multe lamuriri!Va multumesc!
1 comentarii
0
31-03-2009, ora 15:00
codrutnike
Nu este medic/terapeut
codrutnike
Am si eu un caz ca baiatul dumneavoastra si as vrea sa stiu si eu ce ati rezolvat si sa vorbim uite email meu daca vreti sa stam de vorba uite id meu de mess nike_codrut_nike.Astept un raspuns de la dumneavoastra.
Adaugă un comentariu / răspuns