va rog sa ma ajutati
sant dorin am 22 de ani am facut un tratament ptr scabie caci am avut ceva colege din internat care a avut asa ceva.mi-au iesit doar cateva bubite si la pr mea iau iesit doar cateva bubite la mana dupa ce ne-am dat cu crema benzoat ne-a trecut dar la pr mea iau iesit pe fata ceva bubite ca si cosurile si au un fel de lichid in ele si azi ia iesit si una in ureche.ce poate fi va rog sa ne ajutati..astept rasp ugent sant terminat nu stiu ce poate sa fie.
2 comentarii
nu poate fi vorba de boli sexuale deoarece sincer bagam mana in foc unul ptr celalalt dar m-am speriat azi cand mi-a zis un pr ca poate sa fie sifilis sau alceva mentionez faptul ca am fost la derma si la analiza a zis ca avem scabie dupa care am facut tratamentt cu bezoat de benzil?si acum cateva sapt ia iesit la gura cateva bubite 4 sau 5 micute tot cu ceva lichid intr-un loc dar a luat un unguent ptr herpes si a trecut si in acelasi timp avea si umflata la maseaua. dar cred ca a fost herpes deoarece seara a stat in colanti si o bluzica subtire afara si era un frig rau de tot si dimineata ia iesit herpes..sau mi-am facut eu o gramada de ideei caci m-am speriat.dar scabie am avut.pe mine ma intereseaza daca bubitele alea cu lichid sant scabie?ce poate sa fie va rog ajutatima..
va rog multtt mult de tot sa imi raspundeti ca nu stiu ce sa mai fac.vas fi foarte recunoscator daca ati raspune.multumesc mult
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut