Va rog sa ma ajutati am probleme cu erectia si ejacularea | Forumul Medical ROmedic

Va rog sa ma ajutati am probleme cu erectia si ejacularea

08-02-2017
elisav.
Nu este medic/terapeut
elisav.
Buna ziua. Sunt un baiat in varsta de 34 de ani. Nu am mai avut relatii sexual cu o fata de vreo 4 ani. Acum am o prietena si sincer simt asa o teama in interiorul meu, ma iubeste si o iubesc insa mi-e teama ca pe plan sexual nu va fi totul ok intre noi. De ce am teama asta? Pentru ca cu fosta prietena aveam problem destul de mari. Intra penisul in erectie si imediat dupa ce incepeam treaba penisul meu se inmuia (in timp foarte scurt) si nu puteam sa spun deloc ca eram multumit de ceea ce se intampla. Apoi se intarea si ejaculam foarte repede. Cu actual prietena nu am ajuns inca la un contact sexual, insa doar dupa niste saruturi mai pasionale am ejaculat si nici asta nu mi se pare in regula. Va rog sa ma ajutati cu un sfat… Ce as putea sa fac pentru rezolvarea problemelor mele? Stiti vreo solutie? Vreun remediu? Multumesc
2 comentarii
0
08-02-2017, ora 14:02
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, "sunt un baiat de 34 de ani" spune multe despre faptul in care functionati si despre felul in care va raportati in relatia cu sexul opus.
Va recomand sa mergeti la un psihosexolog-psihoterapeut cu experienta; doar asa va puteti rezolva problemele.
0
08-02-2017, ora 15:53
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Dacă în relațiile anterioare nu ai fi avut probleme, aș crede că poți rezolva doar la psihosexolog. Dar fiindcă s-au întâmplat astfel de probleme și în trecut, eu îți recomand să mergi pe mai multe planuri: mai întâi la medic, ca să vezi dacă nu e și o cauza de natura organica. Medicul poate propune o serie de investigații pentru a stabili cauza și îți poate da un tratament adecvat. Dacă din investigații rezultă că nu e o problemă medicală iți va recomanda să mergi apoi la psihosexolog- psihoterapeut. Ar fi preferat ca acesta să fie și clinician, pentru ca mai întâi să-ți facă și o evaluare psihologică, pentru că după părerea mea problema e mult mai complexă, cea sexuală putând fi numai o parte pe care ai sesizat-o deoarece te-a deranjat.
Orice problemă ai avea, odată depistată cauza, e rezolvabilă.

Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: