va rog sa ma ajutati cu orice sfat
Salut si buna tuturor !
Am 19 si am o problema majora...mi-am facut prietena cu care ma inteleg foarte bine si am decis sa trecem la urmatorul nivel(sex).totul a fost ok preludiu erectie puternica cand sa trec la treaba imi imi scade erectia in secunda doi. nu stiu care e problema deoarece nu mi sa mai intamplat pana acum in rest mi se scoala si nu am nici un fel de problema de masturbat nu ma masturbez foarte des adika o data sau de 2 ori pe saptamana. am incercat entran forte dar fara nici un rezultat...am incercat si a doua oara sa fac sex cu ea si aceeasi problema.sincer nu stiu care ar putea fi problema. nu e vorba ca nu mi se pare atractiva deoarece o doresc si ea de asemenea dar cand vreau sa trec la actiune...fail...sincer ma simt naspa si mie frica de alt esec. orice sfat e bine venit. multumesc anticipat!
Am 19 si am o problema majora...mi-am facut prietena cu care ma inteleg foarte bine si am decis sa trecem la urmatorul nivel(sex).totul a fost ok preludiu erectie puternica cand sa trec la treaba imi imi scade erectia in secunda doi. nu stiu care e problema deoarece nu mi sa mai intamplat pana acum in rest mi se scoala si nu am nici un fel de problema de masturbat nu ma masturbez foarte des adika o data sau de 2 ori pe saptamana. am incercat entran forte dar fara nici un rezultat...am incercat si a doua oara sa fac sex cu ea si aceeasi problema.sincer nu stiu care ar putea fi problema. nu e vorba ca nu mi se pare atractiva deoarece o doresc si ea de asemenea dar cand vreau sa trec la actiune...fail...sincer ma simt naspa si mie frica de alt esec. orice sfat e bine venit. multumesc anticipat!
3 comentarii
Intra pe, , Clopotel, , sunt multe sfaturi pentru tineri
am intrat pe Clopotel asa cum m-ai sfatuit dar nu am gasit un raspuns clar cu privire la problema mea :(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie prematura
- 5lipsa erectiei, libidou scazut
- 5am probleme cu erectia de 3 saptamani
- 17Nu se -scoala- de tot
- 10Super problema - dispare erectia!
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 37Probleme cu erectia!
- 12am erectie slaba.. ce pot face?
- 4nu mai am chef sa fac sex
- 5Nu mi se scoala
- 0Erectie dureroasa
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 10probleme cu potenta
- 3Problema erectie.
- 2Probleme erectie
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 4Pierderea erectiei in momentul penetrarii
- 1Am erectii nedorite
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: