va rog sa ma ajutati cu orice sfat

Salut si buna tuturor !
Am 19 si am o problema majora...mi-am facut prietena cu care ma inteleg foarte bine si am decis sa trecem la urmatorul nivel(sex).totul a fost ok preludiu erectie puternica cand sa trec la treaba imi imi scade erectia in secunda doi. nu stiu care e problema deoarece nu mi sa mai intamplat pana acum in rest mi se scoala si nu am nici un fel de problema de masturbat nu ma masturbez foarte des adika o data sau de 2 ori pe saptamana. am incercat entran forte dar fara nici un rezultat...am incercat si a doua oara sa fac sex cu ea si aceeasi problema.sincer nu stiu care ar putea fi problema. nu e vorba ca nu mi se pare atractiva deoarece o doresc si ea de asemenea dar cand vreau sa trec la actiune...fail...sincer ma simt naspa si mie frica de alt esec. orice sfat e bine venit. multumesc anticipat!
Am 19 si am o problema majora...mi-am facut prietena cu care ma inteleg foarte bine si am decis sa trecem la urmatorul nivel(sex).totul a fost ok preludiu erectie puternica cand sa trec la treaba imi imi scade erectia in secunda doi. nu stiu care e problema deoarece nu mi sa mai intamplat pana acum in rest mi se scoala si nu am nici un fel de problema de masturbat nu ma masturbez foarte des adika o data sau de 2 ori pe saptamana. am incercat entran forte dar fara nici un rezultat...am incercat si a doua oara sa fac sex cu ea si aceeasi problema.sincer nu stiu care ar putea fi problema. nu e vorba ca nu mi se pare atractiva deoarece o doresc si ea de asemenea dar cand vreau sa trec la actiune...fail...sincer ma simt naspa si mie frica de alt esec. orice sfat e bine venit. multumesc anticipat!
3 comentarii

Intra pe, , Clopotel, , sunt multe sfaturi pentru tineri

am intrat pe Clopotel asa cum m-ai sfatuit dar nu am gasit un raspuns clar cu privire la problema mea :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme erectile
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 16caut un psiholog
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 9in timpul actului sexual!
- 17Nu se -scoala- de tot
- 10Super problema - dispare erectia!
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 5probleme: erectia de scurta durata
- 4probleme de erectie
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 3Decalotare dureroasa in erectie
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 1mă termin repede ce pot face?
- 0Nu pot sa imi mentin erectia
- 5Puncte pe capul penisului vizibile la erectie.
- 2De ce nu se mai scoala ?
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: