va rog sa ma ajutati..va rog

09-08-2009
Maniac
Nu este medic/terapeut
Maniac
offff, pe 6 iulie am luat postinor la o ora dupa contactul sexual neprotejat, dupa 5 zile pe 11 iulie mi au venit problemele de obicei imi veneau dupa 20, in aceiasi luna dupa postinor si dupa ce imi venise odata mia mai venit si cand trebuia sa mi vine pe 23, dupa ce mi a trecut ma trezesc pe 9 august ca iar mi au venit problemele, va rog sa mi spuneti daca e de la postinor sau daca e ceva grav..pot sa fiu insarcinata va rog sa mi spuneti...se poate sa se fi dereglat de la pastila dar nu ar fi prea mult de 3 ori in o luna???? ce ziceti ? va rog sa mi raspundeti.va multumesc
1 comentarii
0
10-08-2009, ora 11:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Postinorul este o toxina avortiva care distruge eventuala sarcina cat si ogansimul femeii si produce dereglari masive de menstruatie si alte daune in organism.
Menstruatia este un instrument indispensabil pt. mentinerea sanatatii femeii si ea va fi dereglata in cele mai multe cazuri dupa asemenea pastile, lucru care puteti vedea de la aproape orice utilizatoare ale acestor pastile din acest forum.

Consumarea de astfel de pastile pt. a repara greseli usuratice care se pot evita in alt mod este o sinucidere curata, ca sa nu mai vorbim de aspectul etic al incercarii de distrugere o eventuala sarcina post-coitus.

Cateva citate din forum:

"Am avut un contact sexual in ultimele zile ale menstruatiei si s a rupt prezervativul. Am luat Postinor 2 la 30 de minute dupa contact, apoi la 12 ore a doua pastila. Acum mi a intarziat ciclul 2 zile, trebuia sa mi vina pe 18 si acum suntem in 20."

"Am o intrebare..in data de 24 oct 2007 am avut prima zi de menstruatie din luna respectiva in data de 15 nov 2007 am avut cealalta menstruatie (prima zi) iar dupa 10 zile (25 nov) am avut un contact sexual neprotejat folosind postinor 2, dupa 4 zile de la administrarea acestei metode de urgenta am inceput sa am o sangerare cam abundenta cu aceleasi simptome ca la menstruatie"

"Am luat Postinor 2, intrucat am uitat 2 pastile din folia Yasmine, cam la 24 de ore dupa contactul sexual. Este normala intarzierea ciclului mentrual? "

"am avut un contact neprotejat. a treia zi, dupa aproape 70 de ore am luat postinor. la o saptamana dupa ce am luat pastilele am inceput sa observ lichidul acela rosu-maroniu de dinainte de ciclu in cantitate foarte mica. asta a durat aproape 5 zile. dupa inca vreo 2 zile, a inceput iar sa curga putin mai mult, cu dureri de burta si mijloc specifice ciclului menstrual, cateva cheaguri. asta se intampla de vreo 3 zile. ciclul ar trebui sa-mi imi vina abia peste vreo 5 zile. acum vreo 2 ani am mai luat postinor si nu am avut nici o reactie. sa fie din cauza ca l-am luat atat de tarziu?
este normal sa dureze atat scurgerile?"

Cuatati singuri, exista FOARTE MULTE probleme dupa Postinor.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici