Vă rog să mă lămuriți, de câteva luni mă confrunt cu niște dureri

25-11-2020
Ecat01
Nu este medic/terapeut
Ecat01
Bună dimineața,
Am 27 de ani și de câteva luni mă confrunt cu niște dureri. Totul a început din iulie. După o perioadă de dureri in zona splinei am făcut o ecografie abdominală. Mi s-a spus că am proleme cu colonul (este iritat). În aceeași perioadă am avut probleme la nivelul gustului (era amar, acru sau sărat). De prin luna august când depun efort sau sunt stresată/supărată simt că îmi vine să vomit. De asemenea, aș bea mereu apă. Până prin septembrie am mâncat mai mult dulce decât mâncare mai ales seara (atunci veneam de la serviciu și după 14 ore de muncă doar asta in trebuia). Contrar acestui fapt în vară am slăbit câteva kilograme (o parte din ele le-am pus la loc). In acest moment mă dor: capul, abdomenul, în zona splinei în partea dinspre coloană și îmi vine să vomit. De câteva zile mă dor mușchii gâtului din spate. Uneori mă doare sânul stâng în partea stângă, iar în zona inimii simt o presiune. Din cauza acestor dureri nu pot face față situației dificile prin care trec. Am promis alor mei că îi voi ajuta cu treaba și nu am energie nici pentru mine. Am crezut că după ce mă voi odihni o perioadă, voi fi altfel. Am început să mă gândesc la toate posibilitățile (inclusiv la sarcină deși nu mi-am început viața sexuală și nu am avut vreun prieten).
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
5 comentarii
0
25-11-2020, ora 10:36
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Consultati un medic specialist gastroenterolog.
0
25-11-2020, ora 18:38
Ecat01
Nu este medic/terapeut
Ecat01
Vă mulțumesc pentru răspuns! Dar ce fac până voi ajunge la medic? Îmi este greață și în general nu mă simt bine. În postare nu am menționat nodulul care mi s-a găsit pe ficat (mi s-a recomandat să fac un computer tomograf). Are legătură cu starea mea? Și ce să fac să fiu la fel de puternică precum eram? Fac treabă, dar doar eu știu cum.
0
25-11-2020, ora 19:04
Ecat01
Nu este medic/terapeut
Ecat01
Încă ceva. După o perioadă am început să simt nevoia de dulce. Deși îmi este greață mănânc. De asemenea, îmi este sete mereu.
0
25-11-2020, ora 20:21
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Nu am competenta de a va analiza simptomele.
Dar ce va pot spune, este ca e putin probabil ca nodulul hepatic sa aiba legatura cu acestea.
Dupa cum v-am spus va trebuie un consult medical specializat, dar si niste analize sanguine si urinare, de baza, mai laes glicemia.
0
26-11-2020, ora 19:15
Ecat01
Nu este medic/terapeut
Ecat01
Vă mulțumesc pentru timpul acordat! Când voi avea timp voi face niște analize generale. Până atunci voi vedea ce voi face. Voi încerca să nu mănânc dulce deși organismul îmi cere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici