va rog sa-mi dati un rasp in legatura cu mercilon
Buna, am luat timp de un an marvelon(in loc de 7 zile pauza am facut 9 si am ramas insarcinata, am facut intrerupere de sarcina:()iar 3 luni nu am mai luat anticoncetionale, acum am inceput cu mercilon din prima zi a menstruatiei la recomandarea medicului, dar de 7 zile am sangerari(nu abundente)si dureri de burta.sa continui sa iau pastilele?sa mai astept?este normala sangerarea?(mentionez ca in perioada in care am luat mavelon nu am avut probl)daca vreau sa incep iara marvelon de cand pot face asta ?
multumesc anticipat(ast raspuns)
o zi buna!
multumesc anticipat(ast raspuns)
o zi buna!
2 comentarii
Ceau, eu am luat cativa ani mercilon, fara intrerupere si sangerari nu am avut, doar ca a inceput sa/mi fie rau, sa am stari de greata si simteam ca ma strange ceva de gat! trebuia sa fac pauza, vezi ca dupa o anumita peioada trebuie sa te opresti! Sangerarea nu este normala! vezi sa nu fie ceva in beregula de la chiuretaj! pentru ca nu trebuie sa sangerezi de la mercilon, doar sa ai stari de rau! ibtreaba ginecologul! Si fa/ti bebe, e superb, eu am o fetita de 1 an si 6 luni si eu am facut intrerupere de sarcina inainte, dar dupa ce ai un copil, nuv ei fai face! Luna viitoare imi voi pune sterilet, e mult mai sigur! Bafta!
ms pt sfat, stai traiasca fetitza, ador bebelusii(o sa fac knd o sa am cu cine :D):*
o seara placuta
o seara placuta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale