Va rog sa-mi interpretati rezultatele!
Buna ziua!
Ca sa incep cu inceputul...in luna mai a acestui an, am mers la un control de rutina si in urma controlului, doamna doctor mi-a spus ca totul e in regula si mi-a dat trimitere pt recolatare de lama si pt papanicolau.O saptamana mai tarziu m-am prezentat pt recoltare (care mi-a fost facuta de catre o asistenta) si asistenta in timp ce-mi preleva pt analize m-a intrebat:"Stiti ca aveti o rana pe colul uterin, nu?Cred ca v-a spus doamna doctor cand ati fost la control.." Eu habar n-aveam de nicio rana...m-am alarmat un pic..dar stiind ca daca e ceva in neregula, va aparea la papanicolau, am zis sa astept rezultatele inainte de a intra in panica...
Ieri mi-am ridicat rezultatele si problema mea este ca abia peste 2 saptamani am gasit loc pt programare la un medic ginecolog, pentru interpretarea lor.Ma puteti ajuta va rog?
Babes-Papanicolau: - calitatea frotiului este satisfacatoare pt interpretare
- frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare
- sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale
- frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna
Buletin de analize, Microbiologie: - celule epiteliale poligonale-frecvente
- celule epiteliale rotunde-rare
- celule cu aspect de "clue cell"- absente
- leucocite-relativ frecvente
- trichomonas vaginalis- absent
- levuri-absent
- flora microbiana- normala(flora lactobacilara)
Va multumesc anticipat,
Cu stima,
ALocka
Ca sa incep cu inceputul...in luna mai a acestui an, am mers la un control de rutina si in urma controlului, doamna doctor mi-a spus ca totul e in regula si mi-a dat trimitere pt recolatare de lama si pt papanicolau.O saptamana mai tarziu m-am prezentat pt recoltare (care mi-a fost facuta de catre o asistenta) si asistenta in timp ce-mi preleva pt analize m-a intrebat:"Stiti ca aveti o rana pe colul uterin, nu?Cred ca v-a spus doamna doctor cand ati fost la control.." Eu habar n-aveam de nicio rana...m-am alarmat un pic..dar stiind ca daca e ceva in neregula, va aparea la papanicolau, am zis sa astept rezultatele inainte de a intra in panica...
Ieri mi-am ridicat rezultatele si problema mea este ca abia peste 2 saptamani am gasit loc pt programare la un medic ginecolog, pentru interpretarea lor.Ma puteti ajuta va rog?
Babes-Papanicolau: - calitatea frotiului este satisfacatoare pt interpretare
- frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare fara anomalii nucleare
- sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale
- frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna
Buletin de analize, Microbiologie: - celule epiteliale poligonale-frecvente
- celule epiteliale rotunde-rare
- celule cu aspect de "clue cell"- absente
- leucocite-relativ frecvente
- trichomonas vaginalis- absent
- levuri-absent
- flora microbiana- normala(flora lactobacilara)
Va multumesc anticipat,
Cu stima,
ALocka
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?