e normal sa tuseasca la 2 sapt de viata si sa aiba nasucu asa infundat?

21-01-2011
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Am un baiatel de 2 sapt, de 3 zile tuseste, stranuta si are nasucu infundat, temp nu a facut am sunat medicul si mi-a spus ca e normal ptr ca elimina secretiile, mi-a spus sa aerisesc camera zilnic cu bebe in camera si sa tin un bol cu apa in incapere, ii curat nasucu cu ser fiziologic si pompita. e normal sa tuseasca la 2 sapt de viata si sa aibe nasucu asa infundat?
1 comentarii
0
03-10-2011, ora 13:24
Luana Aimee
Nu este medic/terapeut
Luana Aimee
Asa a avut si bebelina mea. Nu dormeam toata noaptea pentru ca o auzeam fornoind si mi se parea mereu ca se ineaca; avea secretii si pe nas si in gat. I-am aspirat nasul cu batista bebelusului, dar probabil nu am folosit-o corect pentru ca i s-a inflamat nasucul si plangea de fiecare data cand ma apropiam de ea sa ii desfund nasul cu aceasta metoda. Cred ca medicul ti-a zis bine. Cred ca toti bebelusii se confrunta cu aceasta "problema". Pentru siguranta ta, il poti duce la un pediatru sa-l asculte la plamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul