VA ROG SA-MI RASPUNDETI!!
buna ziua!pe 21 mai am inceput sa iau anticonceptionale yasmin, respectiv din prima zi a menstruatiei, deoarece nu mai luasem de 2 ani.acum 2 ani am luat cam 8 luni si m-am simtit foarte bine de la ele, dar acum, desi le-am luat din nou la recomandarea medicului, m -am sitit oarecum ciudat.in sensul ca, am avut menstra aprox 7 zile(normal as putea spune), dupa care o scurgere maronie iar acum spre finalul tabletei scurgerea a devenit rozalie, aproape de normal.vreau sa mai mentionez faptul ca am avut aproape in permanenta, si inca am, dureri de sani.mai am 3 pastile de luat.oare nu s-a acomodat corpul meu inca cu pastilele?am facut mai multe teste de sracina, chiar si in perioada in care luam anticonceptionale, dar toate au iesit negative.care este explicatia?si ce ar trebui sa fac in situatia aceasta?
1 comentarii
Dereglari ale menstruatiei la initierea anticonceptionalelor sunt frecvente, dar, de regula, aceasta reactie adversa e lipsita de gravitate si nu impune intreruperea hormonilor. Situatia tinde sa se remita spontan in primele trei luni de folosire a anticonceptionalelor.
In schimb, durerile de sani nu se remit intotdeuna si pot anunta inceputul unor probleme mai serioase. Sfatul meu este sa terminati actuala folie si sa nu mai incepeti alta. Exista metode contraceptive care nu va pun sanatatea in pericol, asa cum anticonceptionalele hormonale o fac.
In schimb, durerile de sani nu se remit intotdeuna si pot anunta inceputul unor probleme mai serioase. Sfatul meu este sa terminati actuala folie si sa nu mai incepeti alta. Exista metode contraceptive care nu va pun sanatatea in pericol, asa cum anticonceptionalele hormonale o fac.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon