Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala

Buna, In urma cu cateva saptamani am avut scabia, m-am tratat de ia cu scabex, dar in timpul cat am avut scabia mi s-au facut niste bubite nu tocmai mici in zona genitala sunt rosii si provoaca mancarimi mari, in momentul in care ma scarpin imi provoaca o senzatie de placere, bubele parca sau format in sebumul de la baza firelor de par dar nu numai. Nu fac scoarta sunt acoperite cu un fel de piele alba transparenta care mananca ingrozitor in momentul in care incerc s-o dau jos, am incercat s-o tratez cu eritromicina unele au disparut, dar majoritatea nu ci s-au micsorat, pe urma am aplicat de 2-3 ori pe zi propolis pe ele acelasi efect, dar nu au disparut definitiv, in plus cand dau cu propolis parca nu ma mai mananca o perioada(cateva ore).Apropo o bubita din asta mi s-a facut si sub brat. Bubitele nu sunt apoase, in ultimul timp daca incerc sa le strang parca lasa putin lichid (poate puroi, dar este transparent nu are nici o culoare)
Multumesc in avans pentru raspuns.
Multumesc in avans pentru raspuns.
2 comentarii

Dar o vizita la medicul dermatolog te-ai gandit sa faci?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3infectie vaginala
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 3penis iritat si mancarimi
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 5mancarimi in zona genitala
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 1penis cu mancarimi
- 1Mancarime si usturime
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 1Vaginita in sarcina
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 0Vaginita acuta
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 1Iritatii/ ciuperca testicul?
- 1mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala