Mancarime iritatii in zona genitala.
Inainte de a lua decizia de a ma duce la un consult ginecologic vreau sa mentionez ca atunci cand fac baie si ma spla in zona genital, si nu numai cand fac baie, la atingere simt niste bubite ca sa zic asa, ce par ca niste iritatii dar care imi provoaca o stare de discomfort si de mancarime si nu reusesc sa imi dau seama de cauza aparitiei acestora. mentionez ca folosesc absorbante zilnice iar atunci cand le folosesc starea de discomfort dispare, iar mancarimea nu este atat de neplacuta (ca sa ma exprim asa), in schimb atunci cand folosesc lenjeria intima fara absorbante e o oarecare stare neplacuta. ca un sfat/parere ce ar putea fi cu aceste bubite/iritatii, mentionez ca nu mai sunt activa sexual de cateva luni, menstruatia este regulata iar ultimul contact a fost protejat.cu siguranta va trebui sa ma duc la un consult ginecologic ca sa scap de orice teama. va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 3Mancarime in zona genitala
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 5luna de miere cu... probleme
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 12am o scurgere alb branzoasa si apoasa o usoara mancarime...
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 1penis cu mancarimi
- 7mancarimi in zona genitala
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Bubite rosi pe scrot
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 1Mancarime in zona inghinala
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: