Mancarime iritatii in zona genitala.
Inainte de a lua decizia de a ma duce la un consult ginecologic vreau sa mentionez ca atunci cand fac baie si ma spla in zona genital, si nu numai cand fac baie, la atingere simt niste bubite ca sa zic asa, ce par ca niste iritatii dar care imi provoaca o stare de discomfort si de mancarime si nu reusesc sa imi dau seama de cauza aparitiei acestora. mentionez ca folosesc absorbante zilnice iar atunci cand le folosesc starea de discomfort dispare, iar mancarimea nu este atat de neplacuta (ca sa ma exprim asa), in schimb atunci cand folosesc lenjeria intima fara absorbante e o oarecare stare neplacuta. ca un sfat/parere ce ar putea fi cu aceste bubite/iritatii, mentionez ca nu mai sunt activa sexual de cateva luni, menstruatia este regulata iar ultimul contact a fost protejat.cu siguranta va trebui sa ma duc la un consult ginecologic ca sa scap de orice teama. va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 1tratament naturist pentru cistita
- 3mancarimea in zona genitala + bubite
- 7Inflamatie vaginala cu mancarime!
- 6O posibila candidoza?
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 1Mancarime vagin
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 2mancarimi in zona genitala
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 0vaginita... am avut usturimi si mancarimi foarte puternice in zona genitala
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Salut am si eu o problema
- 1Vaginita in sarcina
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!
- 2Problema în urma unui act sexual
- 1Iritatie piele testicule
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: