va rog un raspuns doamna doctor.
medicul ginecolog la care am fost, mi-a recomandat anticonceptionale mercilon. Am citit despre anticonceptionale care contin desogestrel, ca dubleaza riscul femeii de a face tromboze.care ar putea aparea in vasele de sangeale picioarelor.etc
Mercilon, pe care eu il administrez de 3 luni, are in compozitie acest desogestrel.Ar trebui sa ma ingrijorez?
Cele care au risc mai mic sunt cele care contine etinil estradiol,.precum yasmin.
Ce sfat imi dati?Va multumesc!
Mercilon, pe care eu il administrez de 3 luni, are in compozitie acest desogestrel.Ar trebui sa ma ingrijorez?
Cele care au risc mai mic sunt cele care contine etinil estradiol,.precum yasmin.
Ce sfat imi dati?Va multumesc!
5 comentarii
Riscul există la orice fel de anticoncepţional, de aceea în mod normal ar trebui făcute un minim de analize- în general, cine are antecedente în familie cu accidente vasculare etc, sau boli ale sângelui, învineţiri multiple rapide la lovituri chiar mici- cu atât mai mult ar trebui să facă analize. De asemenea, dacă aveţi peste 35 de ani şi/sau sunteţi fumătoare, la fel se recomandă precauţie!
buna ziua am dereglari menstruale de cateva luni de 6 luni si am sangerari abundente menstruatia dureaza 15 zile dureri abdominale ce as putea face?va rog sa ma ajutati am consultat 4 medici ginecologi mi-am facut si ecograf si toti mi-au zis ca nu am nimik.oate fi ceva grav.va rog sa ma ajutati
Dacă totul este în regulă din punct de vedere ginecologic atunci trebuie să vă indreptaţi atenţia spre un endocrinolog care vă va recomanda analize pentru a afla ce posibilă dereglare hormonală cauzează aceste sângerări
multumesc pt raspuns. Ar putea fi ceva grav ? anu trecut faceam dragoste de 2 ori pe zi si din iulie anu trecut am incetat contactele sexuale cu prietenu meu si nam mai facut dragoste numai o data in septembrie si pe urma deloc pana de o saptamana asta ar putea cauza problemele hormonale sau menstruatia? La ultima menstruatie am eliminat niste cheaguri mari si am fost la medic dar o zis ca nu e nimik grav. Ce as putea face? Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon