va rog un raspuns urgent
am facut sumaru de urina in urma caruia mi'a iesit densitatea 1005 iar leucocitele 25.am fost la medicul de familie care mi-a zis ca asta ar insemna ca nu imi functioneaza rinichii.mi-a dat un tratament cu antibiotic nimesulit si no-spa (simt niste intepaturi in abdomen)...vreau sa stiu daca e atat de grav pe cat imi imaginez eu precizez ca nu am alte dureri nu ma doare mijlocul nimica...ma puteti ajuta cu un raspuns ??
2 comentarii
densitatea este normala si leucocitele usor marite. au fost gasite si bacterii, puroi in urina? s-a facut o uricultura?
daca nu ar functiona rinichii cum ati produce urina?
insuficienta renala se poate analiza printr-o analiza de sange: creatinina, GFR. din valoarea densitatii si leucocitelor nu diagnostizeaza nimeni o insuficienta renala
antibiotic nimesulit nu exista insa axista un antiinflamator nonsteroidic: nimesulide
daca aveti dubii, mergeti la un urolog
daca nu ar functiona rinichii cum ati produce urina?
insuficienta renala se poate analiza printr-o analiza de sange: creatinina, GFR. din valoarea densitatii si leucocitelor nu diagnostizeaza nimeni o insuficienta renala
antibiotic nimesulit nu exista insa axista un antiinflamator nonsteroidic: nimesulide
daca aveti dubii, mergeti la un urolog
am facut biochimia urinei si urina sediment pentru ca asa mi'a recomandat medicul.iar ptr reteta m-am grabit cand am scris nu am luat inca reteta iar scrisul nu il pot intelege ce vroiam sa zic ca mi'a dat un antibiotic, nimesulide antiinflamator si no-spa. sunt ingrijoarata ptr fapul ca urinez in cantitati mari si des.multumesc ptr raspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?