VA ROG UN RASPUNS URGENT PETE PENIS
Buna ziua
Am niste pete albe pe preput care sunt si pe capul penisului, initial au fost mici dar s-au mai extins, nu sunt dureroase e ca si cum s-a decolorat pielea in zonele respective.
Mentionez ca aceste pete nu am nici un fel de secretie, dar am observat ca decalotarea penisului e mult mai grea chiar imposibila cateodata, e ca si cum in zonele respective s-a mai strans putin pielea
Nu am avut relatii sexuale cu persoane dubioase
Cu stima Ionut
Am niste pete albe pe preput care sunt si pe capul penisului, initial au fost mici dar s-au mai extins, nu sunt dureroase e ca si cum s-a decolorat pielea in zonele respective.
Mentionez ca aceste pete nu am nici un fel de secretie, dar am observat ca decalotarea penisului e mult mai grea chiar imposibila cateodata, e ca si cum in zonele respective s-a mai strans putin pielea
Nu am avut relatii sexuale cu persoane dubioase
Cu stima Ionut
2 comentarii
Spalati zona cu o solutie de bicabonat de sodiu alimentar, o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa, stergeti cu un prosop curat, apoi aplicati Lomexin crema, in strat subtire, masand sa intre in piele, timp de 7 zile. Daca simptomele nu dispar, apelati la un consult dermatologic!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut