vaccin antipoliomielitic

26-11-2008
HAJNAL BOGDAN
Nu este medic/terapeut
HAJNAL BOGDAN
Sunt mama unei fetite de 9 ani (eleva in clasa a-III-a) si-i trebuie administrat vaccinul antipolio. Problema este ca fetita mea are diabet zaharat tip I-insulinodependent. Intrebarea mea este: se poate administra vaccinul oral sau cel injectabil?Care este mai recomandat? Va multumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns cat mai repede, avand in vedre ca ceilalti copii din clasa fiicei mele au fost vaccinati, iar fetita mea inca nu... Va multumesc.Hajnal Bogdan
1 comentarii
0
26-01-2009, ora 01:08
mathias
Nu este medic/terapeut
mathias
Sunt si eu interesata de acest vaccin. Sunt mama unui baietel de 9 ani si de curand i-am facut Imovax Polio injectabil. Copilul tusea (sec) inca din decembrie fara complicatii ( febra) la momentul in care i-am facut vaccinul. La interval de 2 zile dupa, copilul a facut febra (37-39) si a fost diagnosticat cu traheobronsita. Sunt foarte ingrijorata si as vrea sa stiu daca poate fi sau nu o reactie la acest vaccin, mai ales acum in contextul in care copilul acuza dureri musculare. As vrea sa stiu la ce ma pot astepta, ce riscuri pot exista in aceasta situatie. Va multumesc foarte mult pentru ajutor si astept cu sufletul la gura raspunsul.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație!
Clinicile Proctoline. Detalii