vaccin bcg

26-01-2010
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Salut. Am auzit ca la copii mici daca nu ramane urma de la cicatrice inseamna ca vaccinul bcg nu a prins.In acest caz cu cine trebuie vorbit pentru a fi repetat? Cu medicul de familie sau chiar cu neonatologul de la maternitate? Multumesc.
9 comentarii
0
26-01-2010, ora 10:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Acest lucru este un mit ! Vaccinul lasa cicatrace datorita toxinelor incorporate (mercur, fromaldehida, aluminiu) si cu care corpul trebuie sa se lupte la nivelul pielii si nu datorita miocrobului inoculat si mort care cica ar aparea de boli urmatoare.
La oamenii cu sistem imunitar mai puternic piele se repara mai bine ca la cei mai slabi si deci pot aparea diferente mari intre cicatrice.
Daca va tai cu cutitul la mana si va bag un microb in piele, de la ce este rana si ca urmare cicatricea, de la microb sau de la cutit ?
0
26-01-2010, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
A reface vaccinul deci din cauza ca nu aveti cicatrice este o mare aberatie.
0
26-01-2010, ora 11:53
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Ceea ce spui dumneata este o mare aberatie. Pentru cultura generala a dumitale, vaccinurile nu contin mercur ci derivate de mercur si derivate de aluminiu. Daca ar contine mercur atunci eu as fi ajuns la urgente ieri cand mi-am facut vaccinul impotriva porcine. Iar daca ati fi curios si v-ati uita pe umar ati vedea un semn ca o stea. Acest semn este de la bcg-ul pe care l-ati facut la nastere. In concluzie nu mai dati raspunsuri daca nu sunteti avizat si mai documentati-va.
0
26-01-2010, ora 16:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cred ca nu stiti cu cine vorbiti.. :-)

Nu am precizat exact substantele din vaccinuri caci nu suntem aici la cursuri de chimie sau alte materii, insa cat priveste nocivitatea acestora, ea este chiar MULT mai mare in formele in care sunt folosite in vaccinu decat in forma pura.

Combinatiile de aluminiu si mercur continute sunt mult mai toxice decat aluminiu si mercurul in stare pura. Acesta este un lucru unanim cunoscut si recunoscut in toxicologie in lumea intreaga.
Si nu sunt singurele substante toxice sau periculoase.

Sau vreti sa-mi dovediti cumva contrariul contrazicand chiar si stiinta cu numele de toxicologie ?
Uitati-va oriunde la diferanta de toxicitate dintre aluminiu si hidroxidul de aluminiu cat si la diferenta
intre mercur si tiomersal. Scrie negru pe alb in intreaga lume.

" Environmental methyl mercury (thiomersal) has been shown to be highly neurotoxic, especially to the developing brain. " Citat dintr-o lucrare stiintifica.

Faptul ca v-ati vaccinat si nu ati murit nu este nici o dovada pt. netoxicitatea unei substante.
Si Rasputin a fost otravit cu doze imense de otrava si nu a murit. Cazurile individuale si astfel de
argumente "populiste" nu fac cinste unei discutii mai serioase.

La orice substanta exista o doza letala si efectul de doza insa depinde si de organism si de multe alte imprejurari. In cazul vaccinului depinde de unde ajunge tiomersalul !
Insa o otrava va ramane o otrava indiferent pt. cine, adica va avea mereu un efect negativ indiferent de argumentele aduse. Faptul ca mii de oameni se vaccineaza nu schimba efectul la tiomersal nici ceea ce scrie in cartile de toxicologie despre el. Cine-i fraier nu are decat sa se vaccineze.

Desi exista o gramada de decese si cazuri de imbolnaviri grave de pe urma toxinelor continute in vaccinuri, si care apar IMEDIAT dupa vaccinare dozele de tiomersal co sunt alese de asa natura ca sa dea numai daune neurologice. Aceste daune se vad deregula de abia mai tarziu - zile, saptamani, luni, ani - si nu imediat, altfel nu s-ar mai vaccina nimeni ! La momentul cand va aparea boala nici prin cap nu va va trece ca este pate de la vaccinul de acum x luni. Si veti alerga prin spitale cautand cauza si toti medicii vor da din umeri. Se intampla des.

A fost dovedit demult ca autismul isi are cauza NUMAI in vaccinari ! Doar nu serul fiziologic din vaccine produce aceste daune, sa fim seriosi..:-)
Iar daunele care pot aparea sunt scrise chiar pe hartia insotitoare.

Cautati in intenet "autism vaccines"
sau apleati pagina aceasta : www.know-vaccines.org/autism.html

Multumiti mai bine lui Dzeu ca ati scapat fara astfel de daune dup avaccinul facut, ca fata de mai jos din video care nu mai poate sa mearga decat cu spatele de pe urma unui vaccin contra la gripa
You tube: "Flu Shot Disabled Beautiful Cheerleader "
www.youtube.com/watch?v=cEN5KGwNGeofeature=related

2. Fiindca sunt mai multe toxine declarate si cunoscute in vaccin exista pericolul cunoscut in toxicologie ca o substanta sa mareasca toxicitatea la alta substanta sau prin reactii chimice din aceste substante sa se nasca alte substante noi si mai periculoase.

Mai jos o cercetare stiintifica cara arata ca combinatiile de aluminiu din vaccin maresc toxicitatea la tiomersalul prezent. Substantele din vaccin nu sunt inerte doar.

In plus ar trebui sa va intrebati ce rol are tiomersalul cand deja este prezent deja un conservant : formaldehida care este deasemena o substanta f. toxica care s-ar putea inlocui cu alcoolul pt. acelasi efect. De asemenea ar trebui sa va intrebati ce rol au combinatiile de alumniu din vaccin, de asemenea f. toxice. Daca cineva la un restaurant v-ar servi o mancare cu thiomeral si formaldehida l-ati da in judecata, asa bateti din palme silaudati aceste toxine cand vi se inoculeaza in sange.

4. Nu uitati deci ca vaccinul nu este o cutie unde se pun mere si pepeni sau alte fructe care stau frumos unele langa altele fara sa interactioneze unele cu altele.
Din toate substantele chimice prezente in vaccine - care in plus sunt si destul de reactive (formaldehida spre exemplu ) ia nastere cu siguranta o reactie chimica dupa care se nasc noi substante.

Acelasi lucru se intampla in orice eprubeta cand se combina mai multe substante diferite si in mercur sunt destule
INSA LA ACEST LUCRU ELEMANTAR, CU PRIVIRE LA MEDICAMENTE SI VACCINURI NU SE GANDESTE NICI MACAR UN CHIMIST, de doctori nici nu mai vorbim (acestia nuc cunosc nici macar regulile elementare ale acesteia)
Atat medicamentele cat si vaccinurile se priveste de parca s-ar introduce numai substante inerte ele, ca fructele in sacosa.

Substantele continute in vaccin dupa ce a fost fabricat se vor schimba inevitabil prin reactii chimice si vor avea cu totul alte efecte decat cele introduse. Ce se naste din ele nici macar nu a fost gandit, cu atat mai putin analizat.

Nu are rost sa va luati la argumente cu mine ca nu aveti nici o sansa, imi dati numai apa la moara ca veti repeta inevitabil multe din aberatiile preluate de la alti...
Lozincile si neadevarul sunt greu de sustinut. Va puteti insa lua de greselile mele de scris, de lucruri omise sau gresit intelese (inca), de persoana mea.etc.
Insa nu uitati: eu nu vand nimic. Dvoastra repetati numai ce v-au invatat firmele producatoare de vaccinuri, care traiesc de pe urma acestora, chiar ignorand toxicologia si logica elementara.

-
Aluminum in vaccines increases thimerosals toxicity
Teresa Binstock
Researcher in Developmental Behavioral Neuroanatomy
October 01, 2009 http://www.generationrescue.org/binstock/091001-aluminum-increases-mercury-toxicity.htm

Boyd E. Haley, Ph.D., is Professor Emeritus of chemistry and has published important studies about mercury (eg, 1-3). One of his teams finding documented that a major phenomenon in Alzheimers-like pathologies could be induced by physiologically occurring levels of mercury (1).

A recent essay is titled "Aluminum in vaccination-associated cognitive decline, motor neuron disease, autism" (4). That essay prompted an insightful comment from Dr. Haley, wherein he reports that vaccine-levels of aluminum exacerbate the pathologic potential of vaccinal thimerosal:

Dr. Haley explained, "Note that aluminum alone does not cause the abnormal biochemistry and production of neurofibillary tangles as does mercury (and only mercury) due to the specific interaction of mercury at specific sulfhydryl sites in specific enzymes/proteins known to be affected dramatically in Alzheimer"™s disease. However, in our studies on neurons in culture we found that aluminum at levels found in vaccines dramatically enhanced the toxicity of thimerosal and mercury cation thereby decreasing the level of mercury required to have the toxic effects."

Importantly, some vaccines including many flu shots still contain thimerosal, and many contain one or another of the aluminum compounds used as adjuvants. Thus we repeat: aluminum at levels present in vaccines increases the toxicity of thimerosal, which is ~49.6% ethylmercury by weight. Thus when an infant, toddler, or pregnant woman is injected with a vaccine or a combination of vaccines containing aluminum compounds and thimerosal, the likelihood of adverse effects is increased.

Perhaps we should ask, Why care?

Many media reports assure us that no evidence links thimerosal with neurologic harm. For instance, Melissa Healy of the Los Angeles Times expresses a popular notion by writing, "Many argue that environmental exposures -- in particular, to preservatives used in certain vaccines -- are a key factor in the development of autism. But a wide range of comprehensive investigations has failed to find such a link." (5) Unfortunately, Melissa Healys glib statement is misleading.

However, at least three major studies have found thimerosal injections to be associated with developmental disabilities including autism. Two researchers at Stony Brook medical school found that male infants injected with thimerosal via hepatitis B vaccinations (a) were nine times as likely to be enrolled in special education services, and (b) were three times as likely to have autism -- when compared with male infants who had not been so vaccinated (6-7). Importantly, these findings are consistent with the original CDC study (Verstraeten et al 1999) wherein early live thimerosal injections were associated with autism, PDD, language problems, sleep disorders, and tics (reviewed in 8).

Furthermore, other peer-reviewed studies have documented some of the mechanisms by which aluminum and mercury induce pathologies seen as neurodeneneration (eg, 10-14, 15-17).

Noteworthy: in a recently published study, researchers dared mention that "The demonstrated neurotoxicity of aluminum hydroxide and its relative ubiquity as an adjuvant suggest that greater scrutiny by the scientific community is warranted." (14)

Similarly, "Although Thimerosal has been recently removed from most childrens vaccines, it is still present in flu vaccines given to pregnant women, the elderly, and to children in developing countries." (17)

Needless to say, I and others are perplexed. Why do most vaccinologists and many health officials proclaim the safety of vaccines containing aluminum compounds and/or thimerosal? Why do reporters such as Melissa Healy and spokespersons for the CDC and FDA turn our attention away from peer-reviewed studies demonstrating adverse effects from aluminum and thimerosal?

Why must myriad children and their families live with adverse effects of vaccinations whose ingredients cause neurodegeneration and developmental disabilities?

References:

1. Mercury vapor inhalation inhibits binding of GTP to tubulin in rat brain: similarity to a molecular lesion in Alzheimer diseased brain
Pendergrass JC, Haley BE, Vimy MJ, Winfield SA, Lorscheider FL.
Neurotoxicology. 1997;18(2):315-24.

Hg2+ interacts with brain tubulin and disassembles microtubules that maintain neurite structure. Since it is well known that Hg vapor (Hg0) is continuously released from "silver" amalgam tooth fillings and is absorbed into brain, rats were exposed to Hg0 4h/day for 0, 2, 7, 14 and 28 d at 250 or 300 micrograms Hg/m3 air, concentrations present in mouth air of some humans with many amalgam fillings. Average rat brain Hg concentrations increased significantly (11-47 fold) with duration of Hg0 exposure. By 14 d Hg0 exposure, photoaffinity labelling on the beta-subunit of the tubulin dimer with [alpha 32P] 8N3 GTP in brain homogenates was decreased 41-74%, upon analysis of SDS-PAGE autoradiograms. The identical neurochemical lesion of similar or greater magnitude is evident in Alzheimer brain homogenates from approximately 80% of patients, when compared to human age-matched neurological controls. Total tubulin protein levels remained relatively unchanged between Hg0 exposed rat brains and controls, and between Alzheimer brains and controls. Since the rate of tubulin polymerization is dependent upon binding of GTP to tubulin dimers, we conclude that chronic inhalation of low-level Hg0 can inhibit polymerization of brain tubulin essential for formation of microtubules.

2. Reduced levels of mercury in first baby haircuts of autistic children
Holmes AS, Blaxill MF, Haley BE.
Int J Toxicol. 2003 Jul-Aug;22(4):277-85.

Reported rates of autism have increased sharply in the United States and the United Kingdom. One possible factor underlying these increases is increased exposure to mercury through thimerosal-containing vaccines, but vaccine exposures need to be evaluated in the context of cumulative exposures during gestation and early infancy. Differential rates of postnatal mercury elimination may explain why similar gestational and infant exposures produce variable neurological effects. First baby haircut samples were obtained from 94 children diagnosed with autism using Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 4th edition (DSM IV) criteria and 45 age- and gender-matched controls. Information on diet, dental amalgam fillings, vaccine history, Rho D immunoglobulin administration, and autism symptom severity was collected through a maternal survey questionnaire and clinical observation. Hair mercury levels in the autistic group were 0.47 ppm versus 3.63 ppm in controls, a significant difference. The mothers in the autistic group had significantly higher levels of mercury exposure through Rho D immunoglobulin injections and amalgam fillings than control mothers. Within the autistic group, hair mercury levels varied significantly across mildly, moderately, and severely autistic children, with mean group levels of 0.79, 0.46, and 0.21 ppm, respectively. Hair mercury levels among controls were significantly correlated with the number of the mothers amalgam fillings and their fish consumption as well as exposure to mercury through childhood vaccines, correlations that were absent in the autistic group. Hair excretion patterns among autistic infants were significantly reduced relative to control. These data cast doubt on the efficacy of traditional hair analysis as a measure of total mercury exposure in a subset of the population. In light of the biological plausibility of mercurys role in neurodevelopmental disorders, the present study provides further insight into one possible mechanism by which early mercury exposures could increase the risk of autism.

3. Mercury toxicity presenting as chronic fatigue, memory impairment and depression: diagnosis, treatment, susceptibility, and outcomes in a New Zealand general practice setting (1994-2006)
Wojcik DP, Godfrey ME, Christie D, Haley BE.
Neuro Endocrinol Lett. 2006 Aug;27(4):415-23.

In a group of 465 patients diagnosed as having chronic mercury toxicity (CMT), 32.3% had severe fatigue, 88.8% had memory loss, and 27.5% had depression. A significant correlation was found between CMT and the Apo-lipoprotein E4 genotype (p=0.001). An investigation into an additional 864 consecutively seen general practice patients, resulted in 30.3% having evidence consistent with CMT, and once again a significant correlation was found with the APO-E4 genotype (p=0.001). Removal of amalgam mercury fillings when combined with appropriate treatment resulted in a significant symptom reduction (p0.001) to levels reported by healthy subjects.

4. Aluminum in vaccination-associated cognitive decline, motor neuron disease, autism
Teresa Binstock; Sept 28, 2009
http://www.generationrescue.org/binstock/090928-aluminum-als-alzheimer-autism.htm

5. Autisms genetic roots examined in new government-funded study
Melissa Healy, Los Angeles Times
September 30, 2009
http://latimesblogs.latimes.com/booster_shots/2009/09/autisms-genetic-roots-probed-by-new-governmentfunded-study.html

6. Hepatitis B triple series vaccine and developmental disability in US children aged 1-9 years
Gallagher C, Goodman M. Toxicol Environ Chem 2008 90(5):997-1008.
{free online}
http://fourteenstudies.org/pdf/hep_b.pdf

7. Hepatitis B vaccination of male neonates and autism
CM Gallagher, MS Goodman
Annals of Epidemiology
Vol. 19, No. 9 ABSTRACTS (ACE)
September 2009: p. 659
Stony Brook University Medical Center, NY

PURPOSE: Universal newborn immunization with hepatitis B vaccine was recommended in 1991; however, safety findings are mixed. The Vaccine Safety Datalink Workgroup reported no association between hepatitis B vaccination at birth and febrile episodes or neurological adverse events. Other studies found positive associations between hepatitis B vaccination and ear infection, pharyngitis, and chronic arthritis; as well as receipt of early intervention/special education services (EIS); in probability samples of
U.S. children. Children with autistic spectrum disorder (ASD) comprise a growing caseload for EIS. We evaluated the association between hepatitis B vaccination of male neonates and parental report of ASD.
METHODS: This cross-sectional study used U.S. probability samples obtained from National Health Interview Survey 1997-2002 datasets. Logistic regression modeling was used to estimate the effect of neonatal hepatitis B vaccination on ASDrisk amongboys age 3-17 years with shot records, adjusted for race, maternal education, and two-parent household.
RESULTS:Boyswho received the hepatitis B vaccine during the first month of life had 2.94 greater odds for ASD (nZ31 of 7, 486; OR Z 2.94; p Z 0.03; 95% CI Z 1.10, 7.90) compared to later- or unvaccinated boys. Non-Hispanicwhite boys were 61% less likely to have ASD(ORZ0.39; pZ0.04; 95% CIZ0.16, 0.94) relative to non-white boys.
CONCLUSION: Findings suggest that U.S. male neonates vaccinated with hepatitis B vaccine had a 3-fold greater risk of ASD; risk was greatest for non-white boys.

8. [Synopsis review]
Blockbuster primate Study Shows Significant Harm from One Birth Dose of a Mercury-containing Vaccine
By Mark Blaxill; Sept 30, 2009
http://tinyurl.com/y9dvzae

9. Blood-brain barrier flux of aluminum, manganese, iron and other metals suspected to contribute to metal-induced neurodegeneration
Yokel RA.
J Alzheimers Dis. 2006 Nov;10(2-3):223-53.

10: Aluminum complexing enhances amyloid beta protein penetration of blood-brain barrier
Banks WA et al.
Brain Res. 2006 Oct 20;1116(1):215-21.

11: Some aspects of astroglial functions and aluminum implications for neurodegeneration
Aremu DA, Meshitsuka S.
Brain Res Rev. 2006 Aug 30;52(1):193-200.

12: Nanomolar aluminum induces pro-inflammatory and pro-apoptotic gene expression in human brain cells in primary culture
Lukiw WJ et al.
J Inorg Biochem. 2005 Sep;99(9):1895-8.

13. Long-term persistence of vaccine-derived aluminum hydroxide is associated with chronic cognitive dysfunction
Maryline Couette et al.
Journal of Inorganic Biochemistry (2009) in press

14. Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration
Christopher A. Shaw; Michael S. Petrik.
Journal of Inorganic Biochemistry (2009) in press

15. Biochemical and molecular basis of thimerosal-induced apoptosis in T cells: a major role of mitochondrial pathway
Makani S et al.
Genes Immun. 2002 Aug;3(5):270-8.
{free online}
http://www.nature.com/gene/journal/v3/n5/abs/6363854a.html

16. Thimerosal induces neuronal cell apoptosis by causing cytochrome c and apoptosis-inducing factor release from mitochondria
Yel L et al.
Int J Mol Med. 2005 Dec;16(6):971-7.

17. Thimerosal neurotoxicity is associated with glutathione depletion: protection with glutathione precursors
James SJ et al.
Neurotoxicology. 2005 Jan;26(1):1-8.

Thimerosol is an antiseptic containing 49.5% ethyl mercury that has been used for years as a preservative in many infant vaccines and in flu vaccines. Environmental methyl mercury has been shown to be highly neurotoxic, especially to the developing brain. Because mercury has a high affinity for thiol (sulfhydryl (-SH)) groups, the thiol-containing antioxidant, glutathione (GSH), provides the major intracellular defense against mercury-induced neurotoxicity. Cultured neuroblastoma cells were found to have lower levels of GSH and increased sensitivity to thimerosol toxicity compared to glioblastoma cells that have higher basal levels of intracellular GSH. Thimerosal-induced cytotoxicity was associated with depletion of intracellular GSH in both cell lines. Pretreatment with 100 microM glutathione ethyl ester or N-acetylcysteine (NAC), but not methionine, resulted in a significant increase in intracellular GSH in both cell types. Further, pretreatment of the cells with glutathione ethyl ester or NAC prevented cytotoxicity with exposure to 15 microM Thimerosal. Although Thimerosal has been recently removed from most childrens vaccines, it is still present in flu vaccines given to pregnant women, the elderly, and to children in developing countries. The potential protective effect of GSH or NAC against mercury toxicity warrants further research as possible adjunct therapy to individuals still receiving Thimerosal-containing vaccinations.
0
26-01-2010, ora 18:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Vorbeste cu medicul de familie.
0
26-01-2010, ora 20:54
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Pentru Scarface. dumneavoastra percepeti totul ca pe o mare conspiratie si chiar sunteti in stare sa bagati mana in foc ca asa si este. Am mai auzit si de alte persoane sustinand asta. Cat despre ce am spus despre ce contine vaccinul tin sa va anunt ca citesc si eu prospecte, informatii de pe internet, etc. Parerea mea e ca daca la un medicament ar fi fals prospectul nu ar mai fi autorizat sa iasa pe piata. Sau si banala aspirina e parte dintr-o conspiratie?
0
03-02-2010, ora 19:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Toxinele din vaccin nu au de a face cu nici o consipratie ci cu toxicologia. Daca vreti sa ignorati aceasta stiinta cat si toate lucrurile cunoscute deja despre vaccinuri si care nu sunt deloc inventia mea ci lucruri spuse si scrise de oameni de stiinta, de profesori si doctori atunci nu aveti de cat.
Realitatea nu se schimba din cauza ca dvoastra dati vina pe consipratii iar vaccinul nu devine mai bun prin faptul ca sunteti convinsa ca va ajuta.
Ati inteles si gresit ca prospectul ar fi falsificat, nu este cazul si aici este si chestia ridicol. Chiar sunts scrise pe el atat substantele toxice cat si bolie care pot aparea de la injectarea lor.

La oamenii ca dvoastra nu exista decat doua extreme: adevarul doctorilor sau conspiratia. Intre aceste doua extreme nu exista nimic caci ignorati tot. Daca nu-i alba atunci trebuie sa fie este neagra.
Chiar daca aceste lucruri despre vaccinuri sunt spuse de doctori si profesori, atat cei care le repeta cat si cei carea le-au scris devin conspiratori in ochii la oameni care gandesc alb-negru. Exact asa ati fost programati sa ganditi si se pare ca functioneaza bine.
0
03-02-2010, ora 20:08
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Nu ignor absolut nimic din ceea ce este vital pentru mine si sanatatea familiei mele. Nu m-a tinut nimeni cu forta cand m-am vaccinat si nici nu m-a obligat cineva. Apropo de prospecte sa stiti ca le citesc cap-coada si nu pe sarite cum fac unii. Si am incredere in adevarul doctorilor si mai ales a acelor medici pe care ii cunosc. Problema dvs daca nu aveti incredere in medici si in stiinta medicala. EU AM ALES SA AM.
0
12-02-2010, ora 19:49
antonia paula
Nu este medic/terapeut
antonia paula
buna seara. am si eu o intrebare si o nelamurire.. am o fetita de 10 ani care nu are vaccinul bcg deoarece este nascuta in spania si acolo de ani buni vaccinul nu se mai face. in urma cu 2 ani am venit in romania si ne am lovit de aceasta problema insa toti medicii imi spun ca vaccinul se face doar la nastere si riscul sa l faca la aceasta varsta este f mare. m au pus sa i fac idr din 6 in 6 luni.
am citit pe net si chiar si o doc mi a scris online ca in anglia se facea pana la 12 ani si ca de fapt problema la noi este lipsa vaccinului.
daca stie cineva ceva s-au daca v ati mai intalnit cu aceasta problama. va rog sa mi scrieti.
sanatate multa!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Vaccinul antiHPV
 • Vaccinarea și autismul
 • Evaluarea nou-născutului
 • Evaluarea sugarului de două luni
 • Evaluarea sugarului de patru luni
 • Evaluarea sugarului de șase luni
 • Evaluarea copilului de 4 ani
 • Vindecarea rănilor fără cicatrici cu ajutorul unei noi substanțe
 • Cum scapi de cicatrici?
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.