Vaccinul HPV - care sunt pasii?

26-10-2009
ElenaCristinaP
Nu este medic/terapeut
ElenaCristinaP
Am 20 de ani, sunt activ sexual si vreau sa imi fac vaccinul impotriva cancerului de col uterin. Ce trebuie sa fac? Care sunt pasii pe care trebuie sa urmez (trebuie sa imi fac analize? )?. Va rog sa imi raspundeti. Sunt mult fete care vor acelasi lucru ca si mine insa nu au de unde sa se informeze. Va multumesc anticipat
6 comentarii
0
26-10-2009, ora 16:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Acest vaccin este FOARTE FOARTE periculos, sunt raportate deja multe decese si boli grave de pe urma lor !

In afara de faptul ca nu aduce nici o protectie, sansa de a te imbolnavi de cancer de col uterin este foarte foarte mica (sub 3%). Mai degraba te calca trenul sau te loveste fulgerul.

Intre timp poti face insa tot felul de cancer, la sani, la plamani, la ovare, la pancreas, ciroza, sida, te poate calca excavatorul iar acest vaccin nu te protejeaza si te ajuta caci contine mercur si alte noxe.

Am mai publicat aici niste informatii:
forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=142id_cat=29id_prod=32111anc=104894

Cat si aici:
forum.romedic.ro/prod/Vaccinarea_-_o_afacere_banoasa_dar_paguboasa_032083.html

Dar, daca vrei mai bine sa asculti de cei traiesc pe seama la astfel de vaccine (chiar daca nu il platesti singura, banii tot la ei ajung), nu ai decat sa te pui intr-un pericol absolut inutil.
0
26-10-2009, ora 18:28
ElenaCristinaP
Nu este medic/terapeut
ElenaCristinaP
Vroiam un raspuns promt, nu cineva care sa incerce sa ma descurajeze. Tinand cont ca rata de mortalitate este foarte mare din cauza cancerului de colon, e datoria mea sa am grija de mine si sa fac orice pot ca sa ma pot proteja. Multumesc oricum pentru grija (ca sa zic asa )
0
26-10-2009, ora 22:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai incurajarea la prostii nu este buna. Dar tu ai idee as aun pic cate procente de femei fac cancer de col uterin in realitate ?
0
27-10-2009, ora 11:36
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
trebuie minim un consult la ginecolog care să ateste că nu ai nicio problemă şi din câte ştiu ar trebui să ţi dea o hârtie, ceva gen un acord care să ţi dea acordul pentru vaccin. şi mai întreabă la ginecolog o să ţi spună unde trebuie să mergi apoi şi ce să faci. multă sănătate
0
10-01-2021, ora 23:47
Mishamisha
Nu este medic/terapeut
Mishamisha
Bună ziua! Urmez schema de vaccinare pentru HPV și am o nelămurire: pe parcursul schemei de vaccinare este interzis orice fel de contact sexual? Aștept răspuns! Mulțumesc mult!
0
24-03-2021, ora 21:12
Daniela2021
Nu este medic/terapeut
Daniela2021
Buna seara,

Am avut HPV, am urmat un tratament si am facut vaccinul gardasil 9 la recomandarea medicului. La 1 an de la prima vaccinare am refacut testele de hpv si papanicolau si nu mai am deloc acest virus.

Astfel, va recomand cu toata increderea sa faceti vaccinul, eu nu am avut niciun efect secundar, ba din contra, am scapat de virus. Toti medicii la care am fost anterior mi-au spus ca nu “se vindeca” acest virus si ca odata ce il am, nu trebuie sa fac vaccinul. Singura persoana care mi-a spus contrariul este dna dr. Alina Dascalu de la Sanador care mi-a recomandat schema de tratament si vaccinarea.

Pentru persoana care a intrebat daca poate face sex in perioada de vaccinare, raspunsul este da, insa de preferabil protejat astfel incat sa nu infecteze partenerul, daca nu e deja infectat.

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca 6 luni de la prima doza de vaccin si apoi 6 luni de la cea de a doua doza nu trebuie sa ramaneti insarcinate.

Va doresc multa sanatate si intelepciune, sa luati deciziile corecte legate de sanatatea voastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.