Vaginita acuta
Buna seara! Mi-am inceput viata sexuala la inceputul acestui an, iar imediat dupa am inceput sa am niste secretii albicioase, nu miroseau foarte tare, mancarimi nu as putea sa zic ca aveam.
Mi-am dat seama ca nu trece, asa ca am fost la ginecolog. Mi s-a spus ca sufar de vaginita acuta si mi s-au prescris spalaturi intravaginale cu Tantum Rosa si cate un ovul Zifex Complex timp de 10 zile. Acum iau tratamentul (mai am 4 ovule luat), dar observ ca au inceput niste mancarimi groaznice, iar secretia nu pare sa se diminueze.
Ce recomandari ati avea? Oare tratamentul sa nu fie cel care trebuie?
Mi-am dat seama ca nu trece, asa ca am fost la ginecolog. Mi s-a spus ca sufar de vaginita acuta si mi s-au prescris spalaturi intravaginale cu Tantum Rosa si cate un ovul Zifex Complex timp de 10 zile. Acum iau tratamentul (mai am 4 ovule luat), dar observ ca au inceput niste mancarimi groaznice, iar secretia nu pare sa se diminueze.
Ce recomandari ati avea? Oare tratamentul sa nu fie cel care trebuie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 4Mancarime la anus si vagin
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 3vaginita, candida...?
- 5scurgerea vaginala se trateaza cu ovule?
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 2Usturime penis
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 3Secretie vaginala incolora, inodora, fara mancarimi/usturi
- 2Prietena mea are o problema
- 1Cred ca am o infecție vaginala
Mai multe informații despre: Vaginita mancarimile in zona genitala scurgere albicioasa abundenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: