vajaieli ale urechilor si usturime a ochilor

09-09-2010
elena dinu
Nu este medic/terapeut
elena dinu
Buna seara! De cateva zile, din cand in cand imi vajaie urechile si simt o usturime a ochilor si imi lacrimeaza. Ce ar putea fi? Va multumesc!
2 comentarii
0
10-09-2010, ora 12:44
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Ce varsta aveti?Ar fi bine sa mergeti la un consult oftalmologic si un consult ORL. Simptomatologia ar sugera o afectiune care intereseaza si ochii ( conjunctivita in cadrul unei afectiuni virale???) si urechile, dar este important examenul clinic pentru a stabili un diagnostic si o conduita terapeutica. Controlati tensiunea arteriala. Numai bine
0
10-09-2010, ora 19:45
elena dinu
Nu este medic/terapeut
elena dinu
Multumesc pentru raspuns!Am 27 de ani.Am constatat ca astazi nu au mai fost asa de suparatoare simptomele.Este posibil sa fiu meteo-sensibila si din cauza presiunii atmosferice sau a schimbarii bruste de temperatura sa se intample oare?Hipertensiva nu sunt, tind spre hipotensiune, dar consum cafea si imi revin cand am stari de moleseala.Imi aduc aminte ca mi s-a mai intamplat sa ma usture ochii cu aproximativ un an in urma( lucram intr-un mediu in care imi solicitam ochii)dar mi-a trecut dupa cateva zile, fara sa fac ceva anume.Am si o usoara miopie:-1, 25 si -0, 75.O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns