vajaieli ale urechilor si usturime a ochilor
Buna seara! De cateva zile, din cand in cand imi vajaie urechile si simt o usturime a ochilor si imi lacrimeaza. Ce ar putea fi? Va multumesc!
2 comentarii
Buna dimineata! Ce varsta aveti?Ar fi bine sa mergeti la un consult oftalmologic si un consult ORL. Simptomatologia ar sugera o afectiune care intereseaza si ochii ( conjunctivita in cadrul unei afectiuni virale???) si urechile, dar este important examenul clinic pentru a stabili un diagnostic si o conduita terapeutica. Controlati tensiunea arteriala. Numai bine
Multumesc pentru raspuns!Am 27 de ani.Am constatat ca astazi nu au mai fost asa de suparatoare simptomele.Este posibil sa fiu meteo-sensibila si din cauza presiunii atmosferice sau a schimbarii bruste de temperatura sa se intample oare?Hipertensiva nu sunt, tind spre hipotensiune, dar consum cafea si imi revin cand am stari de moleseala.Imi aduc aminte ca mi s-a mai intamplat sa ma usture ochii cu aproximativ un an in urma( lucram intr-un mediu in care imi solicitam ochii)dar mi-a trecut dupa cateva zile, fara sa fac ceva anume.Am si o usoara miopie:-1, 25 si -0, 75.O seara buna!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața