Vaolare sinusuri - deviatie de sept
Buna ziua!
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
3 comentarii
deviatia de sept..duce a o aerisire proasta a sinusului
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
Am inteles.Multumesc frumos.
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
sa mergi maine la un medic ORL
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 1migrene
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 3sangerari nazale, deviatie de sept
- 12pt d-nul Flueraru
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 5Am dureri foarte mari de cap si din ureche imi curge puroi
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 4durere de cap pe partea stanga
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 2Deviație de sept
- 0Durere de cap in partea dreapta.
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: