Vaolare sinusuri - deviatie de sept
Buna ziua!
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
3 comentarii
deviatia de sept..duce a o aerisire proasta a sinusului
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
Am inteles.Multumesc frumos.
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
sa mergi maine la un medic ORL
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 4Ma doare rau capul, mai exact in varful capului
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 3ce se intampla?
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 5dureri de cap si gat
- 3puls mare, dureri de cap
- 6Bolnava sau nu?
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 3dureri de cap dupa baie
- 2Deviație de sept
- 0Durere de cap
- 0Deviatie de Sep
- 2De operat, deviatie de sept?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: