Varsaturi in jet cu spuma alba
Va rog din suflet sa ma ajutati...prietena mea vomita de cateva luni, nu doarme a ajuns si la psihiatru si de 3 zile de cand ia juma de seroxat e tot mai rau...vomita tremura calduri insomnii plans necontenit A fost internata si ia spus ca nu are nimic. Cum cand ea nu poate sa isi vada de familie si tot la 2 zile e in urgenta ? Dati ne un sfat va rog din suflet.
4 comentarii
La urgente, cu asa ceva. Daca nu e vorba de abuzul de medicamente, nu imi e clar de ce a ajuns la psihiatru si i s-a dat antidepresiv.
Chiar si asa, are sigur o pbma medicala. Deci urgente, ca tine de mult:poate fi digestiva, poate fi neuroligica.
Chiar si asa, are sigur o pbma medicala. Deci urgente, ca tine de mult:poate fi digestiva, poate fi neuroligica.
A vazut-o un medic gastrolog? I s-au facut investigatii?
Sau facut nenumarate analize de sange eco abdominal si glanda si nu pare a fi nimic..la urgente i se da ceva de stabilizare puls si sedatif pc...esti obosita...si ea nu poate dormi
Poate fi ceva pe fond nervos. Daca nu poate sa doarma cu Sedatif PC sa incerce Melatonina de 3 mg sau de 5 mg. Daca nu poate sa doarma nici cu melatonina, sa mearga sa o vada un psihiatru sa ii dea ceva de somn. E esential sa se odihneasca minimum 7-8 ore pe noapte.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 9varsaturi si lipsa poftei de mancare
- 2varsaturi si in acelasi timp glicemia ridicata URGENT
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 5greata si varsaturi de la antibiotice
- 0cefalee, dureri musculare, temperatura, greata, varsaturi
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 4greata si varsaturi
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 4voma lichid galben
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
- 2fobie sociala cu greata si varsaturi
- 4am mancat putina frisca mi-a fost rau cu varsaturi, dureri sub stern
- 3digestia
- 4Sfat in legatura cu ecografie
Mai multe informații despre: Varsaturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: