vasculita?

25-09-2007
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
Sunt purtator de virus hepatic C. De ceva timp imi apar pe membrele inferioare pete rosii, in special dupa ce stau mult pe scaun( cu picioarele atarnate). Medicul dermatolog a pus diagnosticul de vasculita.Este vasculita o complicatie a hepatitei C? Se trateaza? Unde pot sa ma adresez?( in Bucuresti)
3 comentarii
0
26-09-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Vasculita nu este un diagnostic ca atare- ci un capitol. Medicul a incadrat leziunea in capitolul respectiv, dar aceasta nu e suficient- ar fi necesar sa ne precizeze tipul de vasculita- aceasta printr-o serie intreaga de teste imunologice si eventual o biopsie cutanata din leziune. Vasculitele sunt complicatii posibile ale hepatitei cu virus hepatic C. Sa va adresati unui specialist in medicina interna ptr a preciza tipul de vasculita si tratamentul.
0
27-09-2007, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
multumesc. in Bucuresti unde pot sa ma adresez?
0
16-12-2010, ora 03:49
ruxandra.cristiana
Nu este medic/terapeut
ruxandra.cristiana
Domnule doctor,
Am fost diagnosticata cu crioglobulinemie, acum 8 luni. De atunci iau 32 mg Medrol. Acum 2 luni, la indicatia medicului, am incercat sa scad doza cu 4 mg si am mai avut un episod de purpura, Am reluat doza, totul a trecut, dar am ramas cu senzatia ca ma strange pielea pe picioare, iar dr. n-a stiut ce sa-mi spuna. Mi-a facut o eco Doppler si atat. Acum mi-au aparut niste pete. Va rog, unde sa ma duc, in Bucuresti? La cine? Mai poate astepta pana dupa sarbatori? Va urez, din tot sufletul, Sarbatori Fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: