vedere in ceata ochiul drept
buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine
Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete firicele in vedere
- 4vad an ceata si nu resesc sa citesc literele mici si mari
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 7Am probleme cu ochi de 6 luni - recomandari
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 3linii luminoase in campul vizual
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 1vedere in ceata
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1vedere incetosata
- 7Vad o luminita
- 0Orbire la un singur ochi cateva minute
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 0Văd niște linii de lumină
- 1Puncte luminoase ce apar si dispar.
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: