vedere in ceata ochiul drept
buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine
Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 2vedere neclara
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 1Vedere puţin neclară cu ochiul drept
- 4Injecţii intravitreene cu TRIAMCINOLON
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 3Tulburari de vedere
- 1Problema focalizare ochi drept
- 3fototraumatism solar
- 1Vad conturul obiectelor privite
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Flash(linie verticală) în colțul ochiului stâng
- 1Văd încețoșat cu ambii ochi la distanță cu orice dioptrie
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: