vedere in ceata ochiul drept
buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine
Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 5Miopia si petele-dungi ce apar in vedere
- 2probleme de vedere
- 3vad in ceata!
- 5Ochi supra solicitati
- 3problemele de vedere se pot remedia?
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 4pierdere vedere la trezire cca 5 minute
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 1Vedere puţin neclară cu ochiul drept
- 1Vedere incetosata
- 1ameteli si inegrirea priviri
- 1vedere in ceata
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 1Pata pe ochiul drept.
- 0Ochelari si dioptrii
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: