vedere in ceata ochiul drept
buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine
Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 3hipertensiune + un vas spart la ochi
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 12Miodezopsii???
- 3vad in ceata
- 4Vedere cu stelute
- 4Vedere Incetosata
- 3Ceata la ochi drept
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 4Injecţii intravitreene cu TRIAMCINOLON
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 0Ochelari noi, vedere neclara!
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 1vedere in ceata
- 2tremurat vedere
- 2Vedere incetosata
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 0Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: