vedere in ceata ochiul drept
buna ziua,
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
As avea nevoie de un pic de ajutor, de cateva zile ochiul drept pune probleme; imaginea nu mai este clara, cu cel stang vad bine.
Ce poate fi ???
2 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Va recomand consult oftalmologic urgent; scaderea brusca a acuitatii vizuale reprezinta o urgenta oftalmologica; sunt afectiuni ca, de exemplu, accidentele vasculare care necesita interventie imediata pentru a recupera vederea; numai bine
Buna dimineata,
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Va multumesc ca mi-ati raspuns, am 35 ani si lucrez pe calculator. Faptul ca vad in ceata cu ochiul drept ma oboseste un pic. Daca imi acopar ochiul stang, imaginea la cel drept e mai stearsa. Spuneti-mi va rog se poate rezolva cu tratament ??
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 11tulburari de vedere
- 5lentilele cosmetice?
- 5Imagini multiplicate
- 2Vedere impaienjanita;incetosata
- 6Dupa operatia de cataracta vede o puzderie de puncte negre
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 0Vedere incetosata, insotita de durere si lacrimare
- 8Neurooftalmologie - retinopatie diabetica - pierderea brusca a vederii
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 1Puncte negre
- 0Vad linii si puncte sclipitoare
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: