Vedere încețoșată

08-11-2018
Seby222
Nu este medic/terapeut
Seby222
Bună seara!
Acum vreo 3 zile, am ajuns acasă seara și m-am pus să mă yit puțin la televizor. După ceva timp mă duc până la toaletă și când aprind lumina constat că văd puțin în ceață și atunci când mă uit la o sursă de lumină, aceasta este însoțită de halouri.
Vederea în ceață apare și dispare brusc, însă halourile rămân pe timpul nopții...
Am fost la oftalmolog să-mi fac câmpul vizual și alte teste, cu toate acestea nu mi-a găsit nimic, înafară de bolile cu care m-am născut.
Sunt diganosticat de mic cu foarte multe boli la ochiul stâng (cataractă congenitală, Nistagnus, Ambliopie oculară, secluzie pupilară...) și cu cel drept nu văd deloc datorită dezlipirii de retină.
Țin să menționez că am destul de des migrene în partea de sus a sprâncenelor și de asemenea, în urmă cu un an și jumătate, mi-au apărut tot brusc niște “pânze de păianjez / musculițe” negre care plutesc și se observă doar pe un font alb. Cu timpul am început să mă obișnuiesc cu acele “musculițe”.
Nu-mi pot da seama ce este în neregulă cu vederea încețișată și halourile în lumină, însă sper să nu le am pentru tot restul vieții...
Aștept răspunsurile și recomandările voastre într-un număr cât mai mare.
Mulțumesc!
1 comentarii
0
08-11-2018, ora 22:29
alexandru1995horj
Nu este medic/terapeut
alexandru1995horj
Rog un medic specialist să mă ajute si pe mine cu un răspuns, în urma cu câteva ore am fost implicat dintr-o bătaie din motiv că eram martor la un scandal și în urma unor lovituri mi-a fost băgate degetele în ochi de individ de mai multe ori și de la un jumătate de metru s-a repezit cu ele și mi le-a băgat în ochi dar de fiecare dată m-a prins cu ochii închiși de aproape de mai multe ori mi-a apăsat pe ochi cât a putut de tare și după acest incident văd încețoșat cam vreo 30 de secunde de mai multe ori pe zi și câteodată foarte neclar vederea, rămân orb ??? :(((((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: