Vedere incetosata
Buna ziua,
Am si eu o problema si anume atunci cand privesc un obiect, desi il vad clar, vad o perdea de luminite pe el, nu foarte suparatoare dar suficienta incat sa o sesizez de fiecare data. Acest lucru se intampla mai ales cand nivelul de lumina este redus. Am fost deja la un consult oftalmologic unde mi s-a spus ca in afara de un 0.25 la aproape in rest vad bine, legat de problema cu perdea de luminite nu a stiut sa mi se raspunda. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, indrumare, mai are cineva problema asta ? Va multumesc
Am si eu o problema si anume atunci cand privesc un obiect, desi il vad clar, vad o perdea de luminite pe el, nu foarte suparatoare dar suficienta incat sa o sesizez de fiecare data. Acest lucru se intampla mai ales cand nivelul de lumina este redus. Am fost deja la un consult oftalmologic unde mi s-a spus ca in afara de un 0.25 la aproape in rest vad bine, legat de problema cu perdea de luminite nu a stiut sa mi se raspunda. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, indrumare, mai are cineva problema asta ? Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Este posibil sa va confruntati cu o retinopatie diabetica.
Ce greutate/inaltime aveti??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este posibil sa va confruntati cu o retinopatie diabetica.
Ce greutate/inaltime aveti??
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 1Amețeli și întunecarea vederii
- 8Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 3Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața