Vedere puţin neclară cu ochiul drept
Bună! Am şi eu o problemă. De ceva timp am observat că ochiul drept nu focalizează la fel de bine ca şi ochiul stâng. Dacă îl închid pe cel stâng, nu văd prea clar la distanţă cu cel drept cu toate că la apropiere nu am probleme. Dar, din fericire cu amândoi ochii deschişi văd destul de bine. Sunt destul de îngrijorată cu privire la acest lucru şi v-aş ruga să îmi spuneţi ce afecţiune aş putea avea şi cu ce m-aş putea trata şi bineînţeles dacă îmi sunt necesari nişte ochelari.(Am 13 ani) Vă mulţumesc.
1 comentarii
Buna ziua ! Probabil ai un mic viciu de refractie( miopie?, astigmatism miopic?) si ai nevoie de corectie optica ( ochelari). Mergi la un consult oftalmologic. Iti recomand un consult oftalmologic complet, cu determinarea acuitatii vizuale, determinarea refractiei dupa cicloplegie( examenul cu picaturi ), examenul polului anterior, examenul fundului de ochi; numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 4Vedere in ceata
- 6Vedere printre stelute
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 3Ceata la ochi drept
- 1vedere in ceata
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 4ma doare cand ma uit la TV, calculator, etc
- 9Scotom scintilant
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 0hipotensiune, inrautatirea vederii, durere cap emisfera stanga
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 6vedere tubulara
- 3trombocite mari
- 2Tremur vedere