vedere slabita dupa efort

Buna ziua,
am zile cand vad mai bine, simt ochii mai puternici, si zile cand vad mai slab. De asemenea, dupa efort am impresia ca vederea la distanta este mai slaba..
La ultimul control medical s-a identificat miopie crescuta: -1 la ambii ochi (de la -0.5) - testul cu picatura - la acest test poate fi identificata vreo afectiune a nervului optic / glaucum ?
Recent am fost diagnosticat cu bradicarie.
Am sternul infundat si in prezent fac investigatii ptr stabilire daca sufar de sindrom marfan sau nu.
Poate fi vederea influentata de bradicardie?
Multumesc
am zile cand vad mai bine, simt ochii mai puternici, si zile cand vad mai slab. De asemenea, dupa efort am impresia ca vederea la distanta este mai slaba..
La ultimul control medical s-a identificat miopie crescuta: -1 la ambii ochi (de la -0.5) - testul cu picatura - la acest test poate fi identificata vreo afectiune a nervului optic / glaucum ?
Recent am fost diagnosticat cu bradicarie.
Am sternul infundat si in prezent fac investigatii ptr stabilire daca sufar de sindrom marfan sau nu.
Poate fi vederea influentata de bradicardie?
Multumesc
1 comentarii

De asemenea vreau sa mai adaug ca uneori vad vapori pe care daca-i fixez (sau daca clipesc) dispar.
Petrec mult timp la calculator si dupa o sesiune de calculator vad ca imi nervuri rosii in albul ochiului.
Petrec mult timp la calculator si dupa o sesiune de calculator vad ca imi nervuri rosii in albul ochiului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 5de 5 ani... miopie + strabism
- 3pete ca arcul de cerc in exteriorul irisului
- 6operatie pentru miopie implant negativ
- 9miopie forte OD
- 4Miopie -0, 75 - se vindeca doar cu ochelari?
- 3miopie si durere de cap uneori
- 4operatie laser ochi
- 4astigmatism miopic compus si miopie medie
- 1miopie si scolioza
- 2Operatie cu laser pt miopie
- 2Miopie copil 15 ani
- 0miopie fortissima
- 3Miopie si vedere 'miscacioasa'
- 0Purtare ochelari
- 1Vedere încețoșată
- 1Miopia - Imi explica cineva de ce creste dioptria mult?
Mai multe informații despre: Miopia vederea slabita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: